Sex & The City: koja glumica je trebalo da glumi Carrie Bradshaw?

Verovatno bismo razgovarali o sasvim drugoj seriji da je ona izabrana umesto Sarah Jessice Parker.

Bez obzira da li nam se sviđa njen stil ili ne, niko ne može poreći da je Carrie Bradshaw ikona televizijskog stila. Glavni lik serije Sex & the City godinama je u panteonu sa najomiljenijim junakinjama svih vremena. I naravno, nismo mogli da zamislimo da Carrie izgleda drugačije nego Sarah Jessica Parker koja ju je otelotvorila.

Pa ipak, tvorac serije Darren Star je zamislio potpuno drugačije, budući da je glumica koju je tražio na audiciji za ulogu u početku bila Christin Davis, koja je na kraju glumila Charlotte.

Sarah Jessica Parker u vreme produkcije serije nije bila prvi izbor za glavnu ulogu, jer su producenti smatrali da je profil stvorila svojim prethodnim radom (kao u filmovima Honeymoon in Vegas i Mars Attacks), a ona sama u početku nije bila previše oduševljena idejom da se poistoveti sa serijom u kojoj je seks bio glavna tema. Christine Davis se činila boljim izborom.

Međutim, kada je Davis videla da je uloga zbog koje je pozvana u scenariju opisana kao žena „sa telom Heather Locklear i umom Dorothy Parker“, odlučila je da joj nije toliko stalo - tačnije da to nije uloga za nju.

Darren Star pristao da joj da drugu ulogu, ali upozorio ju je da Charlotte nije glavni protagonista serije. Međutim, glumica, koja je bila fascinirana osetljivošću koju je odlikovala u liku junakinje, insistirala je... a nastavak priče već znate.

foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još