7 savršenih prolećnih komada

Ove sezone birajte eklektičan stil, vibrantne boje i neobične krojeve, jer sve je dozvoljeno. Proleće je u punom jeku, uključite maštu i inspirišite se neobičnim modelima iz poslednje MANGO kolekcije koju svi želimo da imamo u ormaru.
Kolekcija je dostupna putem online webshop-a na ovom linku

Sav taj džins

Vanvremenski komad koji nikada neće izaći iz mode dolazi nam u neočekivanom grafičkom paternu i različitim nijansama koje su spojene u savršenu celinu.

Efektan print

Dubok struk uz upečatljiv dezen uticaće na vaše pozitivno rapoloženje. Dolaze nam kao pravi vesnik sunca i lepog vremena.

Nežan ton i pletenina

Prepustite se ovosezonskom trendu birajući prirodne boje pamuka koje najbolje pokazuju tehnike ručnog rada.

Trend sezone

Ovo je komad koji poseduje svaka IT gradska devojka. Dolazi nam u neočekivanoj boji trave uz smele izreze na ramenu koji će vašu ženstvenost otkriti u prvi plan.

Savršeni minimal

Lako uočljive bele sandale za odsečan izgled odlično se kombinuju sa midi haljinom, džinsom ili pantalonama sa printom.

U boji narandže

Kružna torba, delikatno zavodljiva i suptilna. Njena moć krije se u jednostavnosti, te je lako kombinujte kako uz elegantne tako i uz kežual kombinacije.

Avangardne sunčanice

Transparentni okviri i stakla već dugo drže vodeću poziciju na modnom tronu. Četvrtasti oblik u nijansi poput zelene učiniće svaki vaš look primećenim.

Pročitajte još

Zavodljivi tonovi leta

Raznobojna, senzualna, razigrana i sa stilom, nova letnja Liu Jo kolekcija odiše vibrantnim tonovima, dok nas printovi i geometrijski oblici pozivaju na putovanje kroz urbane i tropske krajeve.

Michaela Elkins: Heroina novog doba

Michaela Elkins, heroina je novog doba i uzor mnogim mladim ženama širom sveta.

Maryam Zolghadr: Umetnost lepote

Maryam je snažna, pametna i nezavisna mlada žena poreklom iz Irana koja je uspela da ostvari karijeru u SAD.

Zašto u letnjoj sezoni biramo baš ove modele?

Komadi iz aktuelne GUESS SS 2022 kolekcije učiniće da kroz grad koračate sa lakoćom i vedrinom!

Antonina Petković: Prolećni triplet

Antonina Petković, koja je pre dve godine zamenila vrevu sa njujorških ulica mirnijim Beogradom, više od deceniju uživa status najpriznatijeg srpskog modela i manekenke.

Sheila Shah: Stav kao imperativ

,,Neophodno je da koristimo naš glas i platformu ne samo kako bismo bili promena, već i kako bismo zahtevali promenu koju želimo da vidimo u svetu.“

Madusha Mayadunne: Moda na obali

Pored egzotičnog porekla ono što izdvaja Madusha-u Mayadunne, zvezdu našeg majskog digitalnog cover-a jeste osvojena prestižna mis titula na izboru mis Šri Lanke.

Sofia Reising: Peta brzina

Motivacija za autentičnu modnu priču koja je pred vama pronađite u napoznatijim svetskim akcionim filmovima. I dok nas fotografije pozivaju na ubrzanje, intervju sa zvezdom aprilske digitalne naslovnice, Sofia-om Reising,  poziva nas na ekološku osvešćenost, apsolutnu reciklažu i zdrav način života koji, kako tvrdi, zahteva svakodnevno vežbanje ali ne i apsolitno odricanje od sitnih zadovoljstava. 

Novo izdanje magazina Harper's Bazaar u prodaji je od 22. aprila!

Lepota kao večita inspiracija, sada je već tradicionalno okosnica majskog izdanja magazina Harper’s Bazaar.

Na modnom radaru: Ovaj mikrotrend sezone nismo očekivali

Mikrotrendovi koji nas okružuju očigledna su reakcija na period društvenog distanciranja koji je napokon za nama.

Sezona odmora počinje: Ovo su komadi bez kojih ne možete

Bez obzira da li planirate put u inostranstvo, ili kratak beg od realnosti u vidu vikend izleta, najveći trendovi za prolećnu i letnju sezonu 22 sigurno će vam biti od koristi.

Afiya Bennett: Snaga žene

Sa supermodelom Afiya-om Bennett, zvezdom naše Aprilske digitalne naslovnice, razgovarali smo o sopstvenom putu ka uspehu, body positivity-ju, majčinstvu i budućim planovima.

Preuzmite rizik! Cipele na platformu su u apsolutnoj dominaciji ovog proleća

Nakon nekoliko godina minimalističkog trenda u pretežnoj dominaciji, moda je zvanično predala baklju onima koji preuzimaju rizik.

Prolećni i letnji trendovi u koje smo se zaljubili

Uzbuđenje koje su nam doneli prolećni i letnji trendovi ne jenjava. Sada smo već utvrdili da look-ovi koje nam je nova sezona donela odišu eklektikom i slobodom.

Dan u umetničkoj galeriji

Umetnost kao način života. Ima za cilj da postavlja pitanja bez potrebe da nam pruži odgovor. Ne mora se razumeti, niti se mora objasniti. Umetnost je suština, rezultat potrebe za lepotom i za uživanjem u njoj.

Nathalie Den Dekker: Modno buđenje

Sa zvezdom naše Aprilske digitalne naslovnice, Nathalie Den Dekker, razgovarali smo o benefitima koje joj je donela titula Miss Holandije, o bogatoj advokatskoj karijeri kao i o budućim planovima i stvarima koje je tek očekuju.

Veče u znaku speciijalne kolekcije Iris Apfel X H&M

Sinoć su u Beogradu ljubitelji mode prisustvovali predstavljanju H&M kolekcije kreirane u saradnji sa ikonom modnog sveta Ajris Apfel, slaveći vek njenog postojanja i ličnog stila

Eleonora Bernardi Zizola: Nežna romansa

Sa zvezdom našeg Aprilskog digitalnog cover-a, Eleonora-om Bernardi Zizola-om, razgovarali smo o ponosnom italijanskom poreklu, bogatoj košarkaškoj karijeri ali i o bitnim temama koje tište savremeno društvo danas, a to su rodna ne-ravnopravnost i položaj žene u društv