CALZEDONIA - 10 neodoljivih hulahopki za zimsko razigravanje

Kao što već znamo, u modi se sve vraća. Trendovi za koje se činilo da su arhivirani, vratili su se i zauzeli počasno mesto na svetskim modnim pistama i ormarima svih žena sa stilom.

Bilo je vreme u modi kada je moto ikona stila bio krut: hulahopke su bile zabranjene, čak i tokom najhladnije zime. To su bila vremena „neudobne“ mode u kojoj se sve što je bilo udobno i funkcionalno, smatralo manje atraktivnim. Srećom, vremena (i trendovi) su se promenili, kako bi se stvorilo mesto za modni i stilski osećaj koji je praktičan i sveobuhvatniji.

Dramatičan preokret, hulahopke su se vratile u središte pažnje! Ovo je bilo jedno od najvećih modnih otkrića u poslednjih nekoliko sezona. Zapravo, brend Calzedonia dobro zna da je svojim najnovijim kolekcijama vratio hulahopke u modu, osiguravajući ovom kultnom aksesoaru vodeću ulogu na modnom nebu.

Više od običnog dodatka, hulahopke Calzedonia za sezonu jesen/zima 2020. godine, kao neophoda stavka za definisanje i upotpunjavanje stajlinga. Hajde da započnemo modno kombinovanje izborom omiljenih hulahopki za ovu zimu!

Pročitajte još

Pročitaj još