Za ljubitelje fotografije: Kako da napraviš fantastične snimke svojim mobilnim telefonom

Budimo iskreni: u današnje vreme život bez telefona postao je misaona imenica. To malo čudo koje staje na dlan jedne ruke za nas je mnogo više od još jednog sredstva za komunikaciju pomoću kojeg ostajemo u kontaktu sa bližnjima. U najmanju ruku, to je naš telefon, imenik, kalendar, mini računar, mapa, navigacioni sistem, centar za zabavu i, ono najvažnije, naš fotoaparat. U moru novih telefona koji nam se nude na tržištu, izabrati onaj najbolji može biti popriličan zadatak. Stoga smo odlučili da ti olakšamo potragu i predstavimo novu seriju Samsung S21 5G telefona koji su savršena kombinacija zapanjujućih specifikacija i kamere koja menja tvoj pogled na svet.

NEKA TVOJE SLIKE GOVORE VIŠE OD HILJADU REČI

Mi jesmo naše priče. I kako bi one zauvek ostale deo nas, važno je kvalitetno zabeležiti ih. Uhvati svaki trenutak, važan ili ne, pomoću neverovatne, ultraširokougaone kamere visoke rezolucije od 64 MP (S21 5G i S21+ 5G), odnosno 108 MP (S21 Ultra 5G) i uživaj u uspomenama. Ipak, svi znamo da jedna fotografija ili jedan video nekada nisu dovoljni da zabeleže trenutak na pravi način. Ako želiš dodatno da se zabaviš, Single Take opcija nudi ti potpuno novi način funkcionisanja. Dovoljno je da je uključiš i pritisneš okidač,  a telefon će simultano napraviti niz fotografija i video zapisa različitih stilova, uglova i formata, koji će te čekati u galeriji spremni za deljenje!

TELEFON KOJI SE PRILAGOĐAVA TVOJIM POTREBAMA

Nova Samsung Galaxy S21 5G serija stvorena je imajući u vidu našu brzu svakodnevnicu. Uređaj dizajniran da ide u korak sa načinom na koji živimo, omogućava nam da maksimalno iskoristimo svaki trenutak, davajući podsticaj našem samoizražavanju. Kako to? Uglavnom, kroz smeli dizajn i najsavremenije funkcije kamere i videa. Stvoreni da svaki tvoj trenutak učini epskim, Galaxy S21 5G uređaji pružaju 8K rezoluciju video snimaka – toliko je oštra da bez problema možeš ugrabiti vrhunske slike sa snimljenog video zapisa uz pomoć 8K Video Snap funkcije. Čak i ako su u pitanju objekti u pokretu!

PROBUDI ZNATIŽELJU DRUGIH AVANGARDNOM OPTIKOM

Opšte je poznato da kamere na Samsung Galaxy pametnim telefonima pružaju odlične performanse, pa tako ni S21 5G serija nije izuzetak. Jedna od ključnih karakteristika jeste izuzetni noćni režim, koji ti pruža mogućnost da i u najtamnijim sitaucijama vidiš svetlu stranu priče. Snimanje pri izuzetno slabom osvetljenju je lako sa AI-Image Signal procesorom koji smanjuje buku i poboljšava sliku osvetljavajući detalje koji bi u suprotnom bili pretamni. Naravno, zaboravi na brigu o detaljima! Moćni 30xZoom (S21 5G i S21+ 5G) i 100xZoom (S21 Ultra 5G) omogućavaju ti uvid i u najsitnije pojedinosti, tako da ti nijedan detalj neće promaći. A u slučaju da nešto zaluta, bez brige, unapređena kamera ti nudi mogućnost najpreciznijeg kropovanja slika. Izbegni tugu za prošlim vremenima i stvori savršene uspomene koje će trajati večno!

UMETNOST NA DLANU

Ceo film snimljen jednim uredjajem uz maksimalan kvalitet? O da, moguće je. Ukoliko si zaljubljenik u film, Samsung ti nudi idealno rešenje za tvoje snove. Izvanredan režim Directors View za snimanje video snimaka nudi ti mogućnost simultanog pregleda sve četri kamere (tri zadnje i jedne prednje), pružajući ti mogućnost prebacivanja sa jednog kadra na drugi uz jednostavan dodir ekrana. Jedna od prednosti Galaxy S21 5G serije i ono što će unaprediti samo iskustvo jeste dinamični AMOLED 2X Infinity-O ekran sa Full HD-rezolucijom koji ti omogućava svetao i jasan prikaz svakog detalja. Mi smo sigurni da snimanje profesionalnih videa nikada nije izgledalo lakše, a tvoje je da se uveriš i probaš!

Pročitajte još

Pročitaj još