Harper's Bazaar Srbija

Mesto dobre energije

Sa tradicijom dugom gotovo 60 godina banket sala hotela Jugoslavija predstavlja sinonim za vrhunski kvalitet u ugostiteljstvu.

Bilo da ste jugonostalgičar ili ne, prijatna atmosfera banket sale svima dragog hotela Jugoslavija mesto je dobre energije gde ćete provesti fantastične trenutke zabave uz mnogo smeha i radosti.

Banket sala hotela Jugoslavija izdavaja se harmoničnim ambijentom koji obiluje pozitivnom energijom, a dočekaće vas i prijatno osoblje koje će vam poželeti dobrodošlicu u nešto drugačijem prostoru. Ova sala pravi je izbor kako za sve one koji su voleli bivšu Jugoslaviju, tako i za mlađe generacije koje su okrenute savremenom enetrijeru.

Simbol srpske prestonice ne predstavlja samo ugostiteljski objekat već mesto na kome su mnoge generacije proslavile svoje važne životne događaje. Sa tradicijom dugom gotovo 60 godina banket sala hotela Jugoslavija predstavlja sinonim za vrhunski kvalitet u ugostiteljstvu. Opuštajući pejzaž ostavlja utisak kao da ste daleko od grada dok se kroz visoke prozore proteže najlepši pogled u gradu.

Renovirana sala kapaciteta od 650 sedećih mesta opremljena je savremenom tehničkom opremom u vidu rasvete i ozvučenja, dok je enterijer upotpunjen velikim Swarovski lusterima. Prepoznatljiva po raskošnom ambijentu i vrhunskoj ponudi hrane i pića, ova sala idealna je za sve vrste vaših evenata kao što su venčanja, seminari ili korporativne proslave.

Na Vama je da se opustite i uživate na svom venčanju, eventu,  prezentaciji ili proslavi, dok ste okruženi našim timom profesionalaca.

Tekst: Promo
Fotografije: Promo

Najnovije