Letnje ideje za uređenje enterijera

Donosimo predloge koji će vam pomoći da osvežite svoj dom!

uređenje

Prozračno i sa dobrim ukusom je pravilo uređenja enterijera koje važi ovog leta. Dekorisanje doma u letnjem stilu ne mora da podrazumeva velika ulaganja vremena i novca. Naprotiv, uz malo trikova, poput unošenja letnjih prozračnih organskih materijala ili boja može učiniti da se u svom domu odmah osećate prijatnije i „letnje”.

Uz naše praktične savete za uređenje doma osvežite prostor i iskoristite pozitivnu energiju, a možete uložiti samo jedan vikend.

Koristeći moć boja i zamenu sumornih nijansi razigranijim dizajnom, a postoje i opcije za unošenje elemenata prirode.

Za početak potrebno je da se oslobodite viška stvari, očistite dom, napravite novi raspored.

Morski motivi su uvek u modi, ali su posebno popularni tokom leta jer asociraju na odmor, plažu i putovanja. Moderan dnevni boravak možete dekorisati pletenim nameštajem, jastucima, tekstilom, zavesama sa prugama ili printom talasa. Ove štampe su svetle i dovoljno privlačne za jedan ili dva predmeta za znatnu transformaciju u sobi. U spavaćoj sobi možete koristiti satenske posteljine sa prugastim ili talasastim obrascima. Stavite prostirku na ulaznim vratima, a kupatilo dekorišite belim i plavim peškirima, prozirnim zavesama i detaljima koji asociraju na more. Pored tradicionalne nautičke teme, u unutrašnjosti možete koristiti aplikacije ili cveće.

Vizuelni doživljaj je jako važan, ali nikako ne zaboravite i druga čula. Mirišljave sveće ili eterična ulja sa citrusnim, cvetnim i morskim mirisima uneće osećaj svežine u vaš dom. Takođe, ovaj mirisni momenat možete spojiti sa vizuelnim ukoliko napravite malu postavku na drvenom poslužavniku, te na njega dodate neku pamučnu ili lanenu salvetu u letnjem printu, sveće, i staklenu činiju sa sezonskim voćem. Takođe, prirodno cveće i biljke ne samo da će izgledati i mirisati lepo u vašem domu, već će uticati i na vaše raspoloženje. Okruženost prirodom i biljkama dokazano pozitivno utiče na naše zdravlje i sasvim sigurno će na mnogo načina unaprediti kvalitet svakog prostora.

3725073485_2_1_2

Zara hoklica

10.990,00 RSD

6.990,00 RSD

238885

Jysk korpa za odlaganje

8.000,00 RSD

5.000,00 RSD

uredjenje doma (2)

Ikea zavese

3.999,00 RSD

dom (1)

Emmezeta tepih

3.099,00 RSD

dom (1)

Midori podmetači

10.200,00 RSD

8.160,00 RSD

dom (2)

Midori ogledalo

Cena na upit

jastuk 2

Sinsay jastučnica

899,00 RSD

uredjenje doma (1)

Ikea biljka

3.999,00 RSD

dom (1)

Jysk korpa

2.499,00 RSD

2.000,00 RSD

jastuk

Sinsay jastučnica

349,00 RSD

Foto: Promo

Najnovije