Vreme je za next level: Dolazak Iqos Iluma uređaja u Srbiju obeležen je spektakularnom žurkom

Prva beogradska žurka bez cigareta.

Iako nije na vrhu kalendarske godine, septembar je mesec koji označava početak – nove pozorišne i modne sezone za one koji prate trendove u fashion svetu i kulturi, poslovnih poduhvata za sve koji su se nakon godišnjih odmora vratili orni na posao, a za one koji vole puls noćnog života metropole – prelazak iz plažnih barova i žurki na otvorenom, u klubove i diskoteke.

O uzbudljivom noćnom životu Beograda pisano je mnogo, čak su o tome izveštavali i vodeći svetski magazini, a sinoćna žurka, održana u hangarima Luke Beograd, pokazuje ne samo to da je provod u našem glavnom gradu bez premca, nego ga je i podigla na viši nivo.

Preko 600 zvanica – uticajnih imena iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznisa, uživalo je u underground vibracijama na jedinstvenoj lokaciji, čekajući na to da konačno stigne glavna zvezda večeri – revolucionarni proizvod kompanije Philip Morris, IQOS ILUMA.

Inovacija koja iskustvo odraslih pušača podiže na viši nivo, najbolji je proizvod kompanije Philip Morris do sada, jer koristi najnoviju i najinovativniju tehnologiju zagrevanja duvana, ali i odgovara na sve zahteve i potrebe punoletnih pušača.

IQOS ILUMA je i vizuelno predstavljen na jedinstven način – futurističkom scenografijom u čijem je fokusu bio Next Level Cube sa infinity ogledalima.

Sem u vizuelnom spektaklu, zvanice su se, nakon što su se gostima obratili host večeri, glumac Milan Marić, Aleksandar Jakovljević, managing director South East Europe i Oggie Kapetanovic, Vice President Integrated Brand Building, provodile do jutra uz muziku Bajage i instruktora i Fantoma.

This image has an empty alt attribute; its file name is 04-1-1024x681.jpg

Dok su članovi legendarne rok grupe pozivali za đuskanje, a Fantom na ples, prisutni su uživali u isprobavanju tri jedinstvena IQOS ILUMA uređaja – IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA I IQOS ILUMA ONE, od kojih je svaki opremljen sistemom indukcionog grejanja, nema oštricu, precizno zagreva duvan i ne ostavlja ostatke – jer se ne čisti. Nikada.

IQOS ILUMA odgovara na sve zahteve i potrebe punoletnih pušača. Nema sagorevanja, nema pepela, nema duvanskog dima ili  neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini.

IQOS ILLUMA uređaji dolaze u prefinjenim i stylish bojama, sa najrazličitijim karakteristikama i aksesoarima, a dostupni su na IQOS prodajnim mestima već od 30. septembra.

Za razliku od običnih cigareta koje izazivaju zavisnost i nose određene rizike, IQOS ILUMA predstavlja bolju opciju, jednostavniji i tehnološki pouzdaniji proizvod za punoletne pušače.

Fotografije: LCF Produkcija, Philip Morris International

Najnovije