Harper's Bazaar Srbija

Vila iz serije "The Fresh Prince of Bel-Air" iznajmljuje se preko Airbnb-a

Sada možete prespavati u spavaćoj sobi Will Smitha!

Nekoliko dana nakon objavljivanje fotografije sa ponovnim okupljanjem glumaca serije The Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith ponovo je uzbudio svoje obožavaoce, ovog puta najavljujući da će povodom 30. godišnjice imati priliku da prenoće u vili iz omiljene serije u Kaliforniji, koja je dostupna preko Airbnb-a.

„Najsvežija vila u Los Anđelesu!“, napisao je u svom postu poznati glumac koji je pozirao sa DJ Jazzy Jeff-om ispred impresivne kuće. Iako se snimanje zatvorenih scena odvijalo na setu, impresivna vila pojavila se na samom početku, ali i svaki put kad su jurili Willovog bliskog prijatelja, Jazza.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith) onSep 13, 2020 at 6:00pm PDT

Boravak u spavaćoj sobi Willa Smitha dostupan je za pet noćenja (2., 5., 8., 11. i 14. oktobra) i košta 30 dolara po noćenju. Prema Airbnb-u uz noćenje su obezbeđeni svi obroci, dok gosti mogu uživati u kupanju u bazenu.

Podsetimo da će posebna epizoda serije koja je snimljena 10. septembra premijerno biti prikazana na HBO Max ove jeseni i posebno će se podudarati sa Danom zahvalnosti u SAD-u. Pored Smitha ponovo ćemo videti članove porodice Banks, Tatyanu Ali (Ashley), Daphne Maxwell Reid, Karyn Parsons (Hilary), Alfonsoa Ribeiro (Carlton), Josepha Marcell (Geoffrey) i druge.

 harpersbazaar.gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Airbnb (@airbnb) onSep 13, 2020 at 6:10pm PDT

Najnovije