Harper's Bazaar Srbija

Modne minijature

Zavirite u aprilsko izdanje magazina Harper's BAZAAR

Dan Kicnosi minđušu SCHIAPARELLI
 Fotografija: FREDDY PERSSON
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka: MARY KENDALL
Frizura: WERNER AMORT

Ukoliko samo posmatramo i analiziramo činjenicu da se u okviru modne industrije preko tri četvrtine prometa zasniva na prodaji aksesoara (najviše tašni i cipela) jasno je zašto smo odlučili da aprilsko izdanje posvetimo upravo malim modnim titanima. Ne samo da modni detalji vode industriju luksuza, oni su neizostavni element svake modne priče.

Bela košulja je uvek interesantan element odevanja, ali kada je uklopljena sa ručnim satom ili pak ogrlicom, ona poprima potpuno novu dimenziju. Mali detalji kriju u sebi neverovatnu snagu da svojom pojavom transformišu. Upravo nas je priča o modnim detaljima odvela u epicentar mode.

Dan Kic nosi haljinu VALENTINO, tašnu i cipele VALENTINO GARAVANI, čarape CALZEDONIA, privezak za ogrlicu SCHIAPARELLI
 Fotografije: FREDDY PERSSON
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka: MARY KENDALL
Frizura: WERNER AMORT

U Parizu smo slikali modni editorijal u kom nama dobro poznata manekenka Dan Kic (sa tri naslovnice do sada za Bazaar Srbija) ima interakciju sa aksesoarima, na kojim bi joj svako pozavideo i poželeo da ih poseduje. Bez obzira da li je to Cartier ogrlica iz kolekcije visokog nakita ili pak najnoviji model Valentino tašne, Dan je maestralno ostvarila inte rakciju sa njima, na takav način da njena lepota dođe do izražaja, a opet da modnim detaljima da prostor da zasijaju.

Daria Popova nosi haljinu RUI, plašt LAMERY i čoker ASSIGNMENT
Fotografija: DALON YANG
Stajling: IVY LEUNG
Šminka i frizura: VINCENT TRAN
 

Uživajte u aprilskom izdanju magazina u kom vas pored glavnog izdanja očekuju dva dodatka – jedan za muškarce, a drugi za najmlađe. Imajte na umu da uvek lepu kombinaciju možete učiniti još lepšom uz prikladne modne detalje.

Harper’s BAZAAR tim

Najnovije