U slavu mode i olimpizma

Moda&sport

Stil sa naslovnice: Nikolina Vrekić, nosi haljinu: COPERNI, salonke: SAINT LAURENT i minđuše BOTTEGA VENETA
 Fotografije: MARKO VULEVIĆ
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka: MILICA ĐORĐEVIĆ
Frizura: SRĐAN KOLAREVIĆ

Iako bi se reklo da možda nemaju dodirnih tačaka, moda i sport, te njihov spoj u okviru julskog izdanja magazina bio nam je intrigantan iz više razloga.

S obzirom da će krajem jula sve oči sveta biti uprte u Pariz kao mesto gde će se održati Olimpijske i Paraolimpijske igre, poželeli smo da na nama svojstven način odamo počast atletama, koje će braniti boje naše trobojke na najekskluzivnijem takmičenju na svetu.

Fotografija: MARKO VULEVIĆ

Samim tim, rame uz rame sa nekim od naših olimpijaca stale su neke od naših najaktulenijih manekenki. Iako je izazov bio okupiti sportiste u sezoni takmičenja i priprema za Igre, poduhvat je bio vredan truda, jer smo uspeli da realizujemo projekat ponosa i elegancije. Model Nikolina Vrekić pozirala je u društvu vaterpolista Save Ranđelovića, Đorđa Lazića i Strahinje Rašovića.

Sport zahteva disciplinu, predanost i istrajnost, moda (iako se na prvu loptu možda ne bi reklo) takođe. Držanje poze, gracioznost, nošenje glave sa ponosom, uprkos izazovima i porazima odlikuje obe discipline i ponosni smo što smo julsko izdanje obeleželi na ovaj način.

Fotografija: MARKO VULEVIĆ

Pored olimpijaca, fokus ovog izdanja je leto i putovanja, te smo sasvim opravdano predstavili spisak destinacija koje će vas nadahnuti da se organizujete i zaputite u nepoznato. Da li je karta u jednom pravcu ne znamo, ali želimo da svako putovanje bude avantura koju ćete obeležiti radosnim trenucima, za pamćenje.

Foto: One & only

Harper’s BAZAAR tim

Najnovije