Harper's Bazaar Srbija

Savremeni manifest mode i lepote

Zavirite u majsko izdanje magazina Harper's BAZAAR

Stil sa naslovnice: Nikolina Vrekić nosi haljinu COAST
fotografije: Audshule
stajling: MARKO MRKAJA
 

Najnoviji broj Harper’s BAZAAR magazina stiže kao naš Manifest života i lepote. Ovog meseca istražujemo lepotu bez granica, bez pravila, gde svako može da bira svoj put. Ana Stojanović, žena koja inspiriše svojom pojavom, deli svoj Manifest lepote, ističući važnost nežnosti prema sebi, kako spolja, tako i iznutra.

Stil sa naslovnice: Ana Stojanović nosi haljinu SPORTMAX
fotografije: IGOR ČVORO
stajling: MARKO MRKAJA

U ovom izdanju, otkrivamo priču o ljubavi gde su Penelope Kruz i Brad Pitt postali protagonisti rimejka kultnog filma “Čovek i žena”, uz Chanel tašnu kao simbol tradicije i promene.

Foto: Chanel

Tema ovog broja posvećena je ekscentričnim ženama koje su definisale svet umetnosti i kulture, borbama za promene i trajanju u sećanju kao ikone. U rubrici Voices, glumica Jessica Lange i dramski pisac Paula Vogel razgovaraju o kompleksnosti uloge žene u korporativnom svetu, saglasne da je vreme u kome živimo antiteza umetnosti.

Fotografija: ANDREW JACOBS

Lepota možda neće spasiti svet, ali svakako će nam ulepšati svakodnevicu. Specijalno beauty izdanje, majskog broja Harper’s Bazaara, upravo je koncipirano s tom namerom. Obilje beauty noviteta, koji radost znače, tu su da nam zagolicaju maštu, daju ideju i oplemene dnevnu rutinu.

Stil sa naslovnice: Anja Smolić nosi haljinu  P. S . FASHION
fotografije: MARKO VULEVIĆ
stajling: MARKO MRKAJA

Nadamo se da će vas ovaj broj inspirisati da donesete svoje promene, da uživate u svojoj lepoti i da živite po svom Manifestu.

Harper’s BAZAAR tim

Najnovije