8 najboljih casual izdanja Olivie Wilde

Rediteljka i glumica koja ne prestaje da privlači pažnju javnosti je prava ikona stila.

Verovatno smo svi odgledali “Don’t Worry Darling”, što zbog Harry Stylesa, što zbog Florence Pugh, ali nakonon projekcije nismo mogli da prestanemo da razmišljamo zapravo o ženi koja stoji iza svega toga što se desilo na platnu.

Prelepi kadrovi, detalji i nadasve drugačija priča koju, barem ja, nisam očekivao do samog kraja, delo su tridesetosmogodišnje rediteljke i glumice Olivie Wilde.

Rediteljka filma “Booksmart”, prvi put je privukla pažnju šire javnosti kada je primećena na jahti sa mladim britanskim pevačem, koji tumači glavnu ulogu u njenom najnovijem ostvarenju, a od tada mediji ne prestaju da je prate gde god da se pojavi.

Nedavno je njeno pojavljivanje na The Academy Museum of Motion Pictures, donelo joj je hvalospeve na račun odevanja, a s obzirom da smo navikli da Wildeovu gledamo samo na crvenim tepisima, platnima ili malim ekranima, odlučili smo da istražimo njen privatni stil.

Kada nema glamurozne kreacije, šminke i frizure, Olivia igra ulogu moderne žene koja obožava casual način odevanja. Džins, odela, ali i po neka haljina su njeni omiljeni komadi, a kako biste razumeli o čemu govorimo, pogledajte galeriju u kojoj se nalazi 8 najboljih opuštenih stajlinga Olivie Wilde.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije