Anđela Jovanović i Mihail Dudaš: Ljubav je važna za uspeh

Zakoračite u čudesni emotivni svet glumice Anđele Jovanović i sportiste Mihaila Dudaša i otkrijte koliko je ljubav važna za uspeh.

Mlada glumica Anđela Jovanović, sigurnim koracima utabava stazu u svojoj glumačkoj karijeri, dok iz nje isijava talenat koji je nasledila od roditelja, proslavljenog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić. Iako je gluma bez sumnje njen poziv, od malih nogu je pokazivala veliku pasiju prema muzici. Danas, osim brojnih pozorišnih i televizijskih uloga, ostvarila se profesionalno i u muzičkim vodama. Iza sebe ima dva singla, dok publika nestrpljivo iščekuje i treći. Za rođendansko izdanje magazina Harper’s BAZAAR otkriva šta joj je bilo najizazovnije u građenju lika u filmu Pukotina u ledu, rediteljke Maje Miloš, zbog koje je otišla korak dalje u svojoj umetničkoj interpretaciji, koliko joj na putu ka uspehu znači podrška porodice, emotivnog partnera, kao i brenda Skechers koji ima sluha za mlade talentovane ljude željne stvaranja.

Pored glume, manje poznata činjenica je da ste završili i muzičku školu, a nedavno ste i objavili prvi singl Vatra. Šta je bilo presudno u tome da počnete profesionalno da se bavite muzikom?

Odmalena sam pokazivala interesovanje za muziku. Često sam sedela za maminim klavirom, koji je ona nasledila od svoje bake, a moje prabake, i pritiskala dirke u želji da i sama nešto odsviram. S vremenom sam sve više uživala u pevanju i komponovanju pesama, a većinu sam ih sama smišljala. Roditelji su prepoznali tu moju ljubav prema muzici i upisali me u muzičku školu, a kasnije sam zavrišila i muzičku gimnaziju. Tokom pandemije, poželela sam da podelim tu svoju pasiju sa širom publikom i tako je nastao moj prvi singl, pesma Vatra. Odrasla sam na džezu, bluzu i rokenrolu, te sam taj ton prenela i na svoju muziku. Iako sam više vremena provela u muzici, oduvek sam znala i želela da upišem glumu, jer sam se u tome osećala najprirodnije.

Na svojim singlovima potpisujete gotovo sve, tekst, muziku pa čak I produkciju i režiju video-kliipova. Koliki vam je izazov da sve držite pod kontrolom?

Volim da držim stvari pod kontrolom i važno mi je da budem involvirana u svaki deo procesa, ali s druge strane sam i timski igrač i dosta toga prepuštam svojim saradnicima, u koje imam zaista puno poverenje. Idejno sve počinje od mene, najpre razmislim o čemu želim da pevam i koju poruku želim da pošaljem i onda timski to nadograđujemo.

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju magazina Harper’s Bazaar koji je u prodaji od 22. septembra do 21. oktobra

Šta smo sve za vas pripremili u ovom rođendanskom broju magazina, saznajte OVDE

Najnovije