Harper's Bazaar Srbija

10 najlepših novogodišnjih jelki slavnih

Niko nam ne isporučuje praznični dekor poput slavnih.

Kada je u pitanju ukrašavanje domova za božićne i novogodišnje praznike, niko ne ume isporuči praznični dekor kao zvezde. Od legendarnih planinskih naselja klana Kardashian do sjajnih prazničnih ulaza filmskih i muzičkih zvezda, standard za božićne ukrase poznatih osoba nezaustavljivo raste.

Iako većina poznatih angažuje stručnjake da naprave glamurozne cvetne aranžmane i visoke instalacije ukrasa kod kuće, mnoge zvezde, vide prazničnu sezonu i kao savršenu priliku da usavrše svoje veštine izrade ukrasa, stvarajući čarobne prikaze i vešte božićne figurice kako bi ukrasili svoje prostrane domove.

Sve je u osvetljenju, smatraju specijalisti za enterijer, kao i da unošenje magije na ulazna vrata sa venčićima, visećim košarama ili prevelikim mašnama predstavlja vremenski testiran način da se unese magija prazničnog sjaja svakom domu.

Izgled eksterijera čini se da je glavna tema među zvezdama ove godine, ali centralne jelke ispod kojih, ipak, stoje pokloni, i dalje su u samom fokusu svake (pa i celebrity) praznične dekoracije. Kako su naše omiljene slavne ličnosti ukrasile svoje novogodišnje jelke u 2023. godini, pogledajte u nasavku teksta.

Najlepše novogodišnje jelke slavnih

Jennifer Lopez

Reese Witherspoon

Miley Cyrus

Beckhamovi

Salma Hayek

Jessica Alba

Chiara Ferragni

Ariana Grande

Sofia Vergara

Mariah Carey

foto: Profimedia, Instagram

Najnovije