Adele je svoj rođendan proslavila mini haljinom – jer se takve noge ne mogu sakriti

Pevačica je uspela da se oslobodi 45 kilograma!

Adele, poznata pevačica je napunila 32 godine, a rođendan je proslavila u izolaciji sa porodicom. Pop diva je odlučila da podeli radost sa fanovima i razveseli ih u ovom teškom trenutku. Nakon razvoda, Adele je počela naglo da gubi kilograme, dok je pažljivo skrivala faze svog puta do idealne težine od javnosti. Konačni rezultat mogli smo videti tek kada je zvezda uspela da skine 45 kilograma.

Ipak, pevačica nije žurila da pokaže novu figuru u svom sjaju. Fanovi su morali biti zadovoljni samo retkim fotografijama koje su snimili slučajni ljudi koji su imali sreće da naiđu na Adele. Sada je sama predstavila celom svetu novu figuru.

Pevačica je pozirala na pozadini romantičnog luka ukrašenog cvećem. Adele sada sebi može priuštiti odvažni mini, jer se takve noge sigurno ne mogu sakriti.

„Hvala svima na čestitkama. Nadam se da ste svi sigurni u ovo ludo vreme. Želim da zahvalim svim lekarima koji se bore za našu bezbednost, rizikujući sopstvene živote. Pravi ste anđeli!” – napisala je pevačica na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele) onMay 5, 2020 at 9:38pm PDT

Najnovije