Harper's Bazaar Srbija

Angelina Jolie ima novu frizuru – i novu boju kose!

Debitovala je sa novim izgledom ove nedelje u Njujorku.

U skladu sa novom sezonom, Angelina Jolie osvežila je svoju frizuru i boju kose taman za proleće.
Ovih dana holivudska zvezda viđena je na izlasku iz svoje vodeće prodavnice Atelier Jolie u Njujorku sa primetno svetlijim pramenovima. Njena prepoznatljiva tamnosmeđa ravna kosa, zamenjena je tankim plavim slojevima do ramena, stilizovana blago uvijenim stepenima

Dok je Jolie verovatno jedna od najpoznatijih brineta u Holivudu, ona već duže vreme polako ide plavokosim putem, o čemu svedoče njena javna pojavljivanja sa sve svetlijom nijansom kose krajem decembra i početkom januara. Već tada je bilo jasno da će uskoro postati apsolutna plavuša.

Ovo takođe nije prvi put da vidimo kako Angelinu kao plavušu. Ranije je farbala kosu u plavo za svoj Oskarom nagrađeni nastup u filmu Girl, Interrupted iz 1999. godine, a nedavno je nosila platinasto plavu periku za Marvelov film Eternals iz 2021.

Nova frizura se isticala u oštrom kontrastu sa ostatkom glumičinog outfita, koji se sastojao od neutralne palete tipične za Angelinu. Ovo je uključivalo crni kaput sa duplim kopčanjem koji je nosila zakopčan preko obične bele majice, naočare za sunce sa crnim okvirom i crnu torbu koju je dizajnirao Giancarlo Cipri, a koju je krasio debeli kaiš sa belim natpisom – tačnije citatom iz Girl, Interrupted: “Some I’ve seen, some never again. But there isn’t a day my heart doesn’t find them.”

Foto: Profimedia

Najnovije