Harper's Bazaar Srbija

Ben Affleck okrivio brak sa Jennifer Garner za probleme sa alkoholom

Otkrio da je oklevao i pri obnovi romanse sa J.Lo.

Ben osvrnuo se na probleme iz prošlosti, navodeći svoj brak sa Jennifer Garner kao okidač za okretanje alkoholu. Glumac je izjavio da se osećao zarobljeno u toj vezi, te da ne bi ostao trezan da se nije izvukao iz priče. Takođe se dotakao i obnovljene romanse sa pop divom, otkrivajući da se premišljao oko davanja druge šanse ovoj ljubavi.

Prisećajući se braka sa Garner izjavio je nedavno: “To se događa. Ona je osoba koju volim i poštujem, ali s kojom nisam više mogao da budem u braku. Verovatno bih i dalje pio, a i počeo sam da pijem zato što sam upao u rutinu i osećao sam se zarobljenim.”

Nisam mogao da odem zbog dece, ali nisam bio srećan. Šta je trebalo da uradim? E onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rešenje problema”. 49-godišnji glumac zvanično se razveo od bivše zene 2015.godine nakon 10 godina braka, dok je rešenje za svoj problem sa pićem potražio tek 2018. godine, kada je otišao na odvikavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buseterimcomtr

“Pokušavali smo i pokušavali zbog dece, ali oboje smo osećali kako ne želimo da deca misle da tako treba da izgleda brak. I sve što ste pročitali o našem braku je s*anje. Istina je da nam je trebalo neko vreme, da smo doneli odluku i razišli se”, istakao je glumac.

Proletos je obnovio vezu sa bivšom verenicom, Jennifer Lopez o čemu je dobro promislio pre ponovnog upuštanja u istu. “To je bila odluka koju sam doneo nakon većeg razmišljanja. Najveća odgovornost koju imam u životu je odgovornost prema mojoj deci. Ne želim da radim išta što bi moglo da ih povredi.”

Svaljivanje krivice na bivšu suprugu za sopstvene probleme sa opijanjem, nije naišlo na odobravanje javnosti. Nakon ove glumčeve izjave, društvene mreže su eskalirale ljutitim odgovorima korisnika istih, kojima su poslali jasnu poruku Benu – svako treba da bude odgovoran za svoje postupke i da je prilično ružno svaljivati tako nešto na majku svoje dece.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila:T.M.

Najnovije