Brad Pitt i Gwyneth Paltrow vole se i nakon 25 godina od raskida

"Konačno sam shvatila da je trebalo da se udam za Brad-a", našalila se glumica.

Bivši holivudski par ponovo se sastao kako bi razgovarali o Brad-ovoj uključenosti u nov kašmirski brend, God’s True Cashmere, u intervjuu za Goop blog.

Brad i Gwyneth, koji su bili u vezi 90-ih a na kratko i vereni, tokom razgovora, pomenuli su i svoje prijateljstvo ispunjeno ljubavlju, koje traje više od dve decenije nakon što su raskinuli.

„U redu, pošto je uskoro Dan očeva, pitaću te za Bruce-a“, ​​rekla je glumica, misleći na svog oca Bruce Paltrow-a. „Nikada neću zaboraviti kada smo bili vereni i on je jednog dana došao kod mene, očiju punih suza, i rekao: ‘Znaš, nikad ranije nisam shvatao šta ljudi misle kada kažu da ćeš dobiti sina. Kao, ja dobijam sina.’ Kakav je uticaj imao na tebe? Zašto si ga voleo, iako se, nažalost, nismo venčali.”

Brad je odgovorio: „Jedna od mnogih stvari koje sam voleo kod Bruce-a – zato što je imao veliki uticaj na mene i on je neko o kome još uvek razmišljam, je to što je zaista umeo da me podrži i podstakne moju nezavisnost. Borio se za svoju decu da budu ono što jesu. I mislim da je to jako važno za roditeljstvo, znaš? Dakle, dete je slobodno da sazna ko je i šta voli a šta ne. Bili ste tako otvoreni u zajedničkim razgovorima. I duhoviti. I inteligentni. I veoma smešni.“

Podsećanje na neke dirljive i drage trenutke, usmerio je razgovor u šarmantnom pravcu:

Brad: „Oh čoveče, sve se na kraju sredi, zar ne?“

Gwyneth: „Da. Konačno sam shvatila da je trebalo da se venčamo. Za to mi je trebalo samo 20 godina.“

Brad: „I predivno je imati te za prijatelja sada.“

Gwyneth: „Da, jeste“

Brad: „I zaista te volim.“

Gwyneth: „Puno te volim.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sardvnix

Glumica se na kraju udala za frontmena grupe Coldplay Chris Martina 2003. godine, iako su se 2014. čuveno „svesno razveli“. 2018. potom se udala za Brad Falchuk-a. U međuvremenu, Brad se oženio sa Jennifer Aniston 2000, a zatim i razveo 2005. zbog Angeline Jolie sa kojom je bio u braku od 2014. do 2016. godine.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije