Dragoceno nasledstvo koje će Meghan Markle pokloniti svojoj ćerki

U intervjuu sa Oprah Winfrey, vojvotkinja od Sussexa otkrila je da očekuje devojčicu.

Meghan Markle je možda izazvala puno reakcija u Britanskoj palati otkrićima koja je iznela u intervjuu sa Oprah Winfrey, ali među šokantnim stvarima koje je rekla, čuli smo i jednu lepu vest – očekuje devojčicu!

Vojvotkinja od Sussexa, kako se čini, oduvek je želela da dobije ćerku, jer je za nju već sačuvala dragoceno nasledstvo. U intervjuu 2015. godine, Meghan je otkrila da je kupila Cartier sat kako bi proslavila svoju ulogu u seriji „Suits“ i kako bi ga zadržala kao nasledstvo.

 

„Oduvek sam želela Cartier French Tank sat“, rekla je tada objašnjavajući „Kada sam saznala da Suits snima treću sezonu – što sam tada smatrala prekretnicom u svojoj karijeri – kupila sam onaj u dve različite nijanse“. Meghan je čak ugravirala na zadnjoj strani sata “Od M.M. za M.M.” i kao što je objasnila  – “Nameravam da ovaj sat dam svojoj ćerki jednog dana.“

 

Harry i Meghan su na pitanje Oprah da li nameravaju da imaju još dece odgovorili negativno, dodajući da se osećaju zahvalno: „Imati dete, bilo jedno ili dvoje, je neverovatna stvar, ali imati dečaka, a zatim devojčicu … šta bismo više mogli poželeti. Sada imamo svoju porodicu, nas četvoro“, rekao je Harry.

 

foto:harpersbazaar.ru

Najnovije