Elizabeth Hurley ponovila je svoj luksuzni look u haljini Versace

21 godinu kasnije!

Elizabeth Hurley je još jednom dokazala da jasno zna tajnu večne mladosti. 54-godišnja glumica obožava da pokaže svoje zategnuto telo u bikiniju, izazivajući uzdahe čak i među mlađim kolegama.

Ovoga puta lepotica je potpuno iznenadila sve. Elizabeth je ponovo obukla ultra kratku mini haljinu, koja je lansirana 1999. godine. Tada se pojavila sa svojim partnerom Hugh Grantom na ceremoniji dodele nagrada CFDA.

Sada se zvezda okušala u zavodljivoj haljini Versace u blistavim ružičastim nijansama za fotografisanje kod kuće. U kadrovima napravljenim za američku verziju Harper’s Bazaar-a, Elizabeth se pojavljuje ležeći u krevetu i sa daljinskim upravljačem u rukama. Njene noge izgledaju beskrajno, a njena krhka figura čini da se želimo odreći svojih omiljenih slatkiša.

Elizabeth ima dugogodišnju ljubav sa Versaceom: na premijeri filma “Četiri venčanja i sahrana” 1994. godine glumica još uvek nije bila popularna i nijedan dizajner nije želeo da sarađuje sa njom, ali Versace se složio: kao rezultat toga, neverovatno smela crna haljina sa zlatnim kopčama ušla je u istoriju.

foto:bazaar.ru

Najnovije