Estetski hirurg otkriva dugo čuvane tajne Khloe Kardashian

Slučaj Khloe Kardashian potvrdio je trend koji su do sada najavljivali uglavnom SF filmovi: kao što menjamo garderobu, tako je moguće redovno se “presvlačiti” i u novo lice. Rijaliti zvezda iz čuvenog medijsko-porodičnog klana nedavno se našla pod najvećom vatrom kritika do sada, jer su neki, previše radoznali fanovi, bili zbunjeni time što ona prečesto menja lični opis. Pošto je Khloe objavila jedan, veoma filtrirani selfi, fanovi su uporedili i druge njene portrete iz kratkog razdoblja, te pronašli da na svakom izgleda potpuno drugačije. “Ona ima novo lice na svakoj fotografiji”, zaključio je jedan pratilac na Instagramu. Khloe je optužena da se već duže vreme služi kombinacijom fotošopa i tajnih plastičnih operacija. Umesto uverljivog objašnjenja, poznata 35-godišnjakinja je, na pitanje jednog fana, zašto sada izgleda tako drugačije, uzvratila sarkastičnim komentarom: “Zbog nedeljne transplantacije lica, to je bar jasno”. I, izgleda da ovog puta nije lagala.


Khloe sa 23.godine (2008.), iz aktuelnog sezone porodičnog rijalitija i u neprepoznatljivoj fotošop verziji


Dok njenim sestrama iz klana Kardashian nije teško da priznaju da, tu i tamo, posegnu za kozmetičkim popravkama, Khloe svoje plastične operacije godinama čuva kao najstrožu tajnu. Priznala je samo da je imala privremene filere tokom 2016. godine. Tada je rekla da “mrzi” izgled koji su joj oni dali i dodala: “Izgledala sam kao ludak, i mislim da se efekti još nisu povukli. Triput sam išla da ih vadim”. U međuvremenu je poricala da je operisala nos, a ubeđivala publiku da je lepši izgled postizala šminkom i konturisanjem, vrstom kozmetičkog tretmana. Uz to, stalno je isticala koliko joj je gubitak telesne težine popravio izgled, pošto je pre nekoliko godina smršala čak 30 kilograma. Dijeta joj je, kaže, ujedno promenila oblik crta lica.

Tajnu čestih metamorfoza Khloe Kardashian razrešio je neimenovani američki hirurg iz klinike MIA Cosmetic Surgery, koga je za mišljenje upitao britanski Mirror.

– Gledajući dosadašnje slike Khloe (Kardashian), moguće je da je hirurški povećala grudi. Ova operacija ima za cilj da dojke poveća, promeni im oblik ili doda punoću. Pretpostavljam da je Khloe možda zatražila prirodni oblik, sa većom gornjom punoćom, a u okvirima svojih dojki. To se može postići na više načina, u zavisnosti od tkiva dojke i preporuke hirurga oko izbora oblika, veličine i pozicije implantanata. Prosečna cena ovog postupka je 5.000 do 6.000 funti – napominje ovaj stručnjak. Khloe je nedavno verovatno bila i na rinoplastici.

 

Khloe Kardashian i Kris Jenner nekad i sad

Promena oblika nosa da bi se dobio rezultat sa slike može se postići samo skalpelom, a ne konturisanjem. Ovakav postupak daje veoma prirodan izgled i u skladu je sa proporcijama njenog lica. Cena rinoplastike zavisi od mnogo različitih fizioloških faktora, tehnika koje se koriste i od hirurga, ali se obično kreće od 6.000 do 10.000 funti – kaže hirurg. – Verujem da je Khloe nedavno bila podvrgnuta i nehirurškom tretmanu filera u usnama, jer izgleda da ima punije usne u poređenju s prethodnim slikama – posebno kada se smeška. Njen hirurg je postigao da joj usne izgledaju prirodno i u srazmeri sa njenim crtama lica – kaže hirurg. Prosečna cena filera za usne u Velikoj Britaniji varira, u zavisnosti od dobavljača i količine upotrebljenog punila. Ipak, cenovni opseg jednog tretmana ide od 200 do 1.000 funti. – Takođe bih rekao da je Khloe išla na injekcije protiv bora, poznate kao botoks, koje su joj ubrizgane u čelo i oko očiju (efekat “stopala vrane”). Ovaj nehirurški tretman stvara glatko čelo i ograničava bilo kakvo mrštenje i slične izraze lica. Tretman obično traje tri do šest meseci. U tom roku funkcija mišića se postepeno vraća, a linije i bore se ponovo pojavljuju. Postupak može dati izgled glatke kože ako tražite mladalački izgled, ili se može koristiti kao preventiva za usporavanje procesa stvaranja bora. Moguće je da je Khloe uradila i konturisanje linije vilice i brade nehirurškim dermalnim filerima. Ovaj tretman stvara precizniji i “dublji” izgled brade i vilice i može koštati između 150 do 300 funti po tretmanu, u zavisnosti od količine upotrebljenog punila – zaključuje stručnjak iz američke klinike MIA Cosmetic Surgery.

Priredila: Milica Đorđević

Foto: Profimedia

Najnovije