Florence Pugh priključila se SAG-AFTRA štrajku

Buntovnica sa stilom.

Florence Pugh podržala je svoje kolege glumce i scenariste pridruživši se protestima za tekući SAG-AFTRA štrajk.

Glumica je primećena dok je ponosno nosila transparente i nalepnicu SAG-AFTRA na haljini, krećući se u liniji za proteste ka Disney studiju u Burbanku, Kaliforniji. Poznata po svom buntovnom stavu, bilo je samo pitanje dana kada ćemo je videti u masi – i kako će to stilski ispratiti.

Za protestnu šetnju, gospođica Flo prigrlila je cottagecore estetiku mini belom haljinom golih ramena, ukrašenom delikatnom čipkom duž dekoltea, struka i suknje, koju je kombinovala sa belim patikama i tašnom od braon kože. Izgled je zaokružila eklektičnim dodacima, uključujući ljubičastu ogrlicu sa perlama, žute minđiše u obliku ptice i mačkaste naočare za sunce.

Prošlog meseca, glumci iz SAG-AFTRA sindikata, pridružili su se scenaristima Saveza pisaca Amerike u štrajku za bolje uslove, prvi put nakon 60 godina. Uskraćivanjem svog kolektivnog rada, glumci zahtevaju bolju nadoknadu u medijskom pejzažu transformisanom strimovanjem. Glumci su takođe zabrinuti zbog planova studija da koriste veštačku inteligenciju na način koji bi mogao da eliminiše hiljade radnih mesta.

Obustava rada dovela je do skoro potpunog gašenja Holivuda, i zaustavljanja proizvodnje filmskih i televizijskih projekata.

foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije