Hillary Swank: Zašto sam postala majka u 48-oj?

Poznata glumica otkrila ono što je interesovalo mnoge.

Ceo svet zna da je holivudska zvezda Hillary Swank u drugom stanju i očekuje blizance, negde u aprilu, ali je tek sad prvi put objavila ono što zanima mnoge žene širom sveta – zašto je odlučila u 48. godini da prvi put postane majka. „Jurila sam karijeru i nisam imala pravu vezu sve do pre četiri godine. Svi ti faktori su morali da se slože”, rekla je junakinja novog serijala „Alaska Daily” za magazin „Exstra”.

„O majčinstvu sam razmišljala još kao mlada devojka. To mi je sve vreme bilo u mislima, tako da je lepo biti ovde i samo biti trudna.” Takođe je rekla da se „oseća bolje“ posle „napada jutarnje mučnine“ i objasnila zašto o tome govori. „Prijateljice mi kažu da kada imaš blizance na putu, to udvostruči hormone, udvostruči mučninu, udvostruči sve.” Oskarovka je takođe napomenula da nije bila u “pravoj vezi” kako bi imala decu, pre nego što je upoznala preduzetnika Philipa Schneidera. Takođe je potvrdila da njihovi blizanci treba da se rode na rođendan njenog pokojnog oca u aprilu, što je nazvala „lepom” slučajnošću i dokazom da je sve u skladu. „Moj tata, on je bio jedan od meni najomiljenijih ljudi na svetu“, izjavila je o Stevenu Swanku, koji je preminuo prošle jeseni.

Zvezda koju je proslavio film Klinta Istvuda “Devojka od milion dolara” ranije je bila udata za glumca Chada Lowea od 1997. do 2006. godine. Tokom tog braka je govorila da bi “definitivno volela decu jednog dana”, kao i da o tome razmišlja još od mladosti.

Tekst: Milica Đorđević

Foto: Profimedia

Najnovije