Kako Elizabeta II uspeva da tako lepo stari

Svako može da koristi njene tajne

Elizabeta II je najstariji vladajući monarh na svetu. Kraljica je napunila 93 godine, ali još uvek posećuje zvanične događaje i jaše svog voljenog konja u blizini dvorca Vindzor. Ima vrlo zdravu kožu i oči su joj pune života.

Ona očigledno zna tajnu večne mladosti – a stručnjak za oblast lepote siguran je da svi mogu da je iskoriste.

Stuart Miles naglašava da je kraljica vrlo posvećena svojoj ulozi, a uz to je ceo svoj život izgradila na određenom rutinskom rasporedu, koji nikada ne menja. Njeno Veličanstvo jede prema rasporedu, nikada neće dozvoljava sebi dodatni obrok, uprkos činjenici da uvek ima takvu priliku. Ona je veoma odgovorna prema svojoj kosi. Elizabeta II već dugi niz godina nije menjala svoj stil. “Kraljica bira jarke šarene boje u odeći, što joj samo dodaje energiju”, rekao je stručnjak. „Nikad nije izgubila smisao za humor i uvek se nastavljala smeškati. U svakom slučaju, osmeh joj je ozario lice – i to traje do danas ”, kaže Stuart.

 

Još jedna tajna lepe kože Elizabete II je ta da je celog života izbegavala direktnu sunčevu svetlost. Na službenim turnejama je pokrivala lice šeširima ili koristila kišobran. Njeno Veličanstvo ne provodi odmor u vrućim zemljama, već u Škotskoj. Nedostatak ultraljubičastog zračenja je još jedan ključ njene večne mladosti.

foto:bazaar.ru

Najnovije