3 generacije Presley žena ispisale su istoriju ostavljanjem otisaka u Holivudu

Elvis bio bi ponosan.

Elvis Presley-jeva bivša žena, ćerka i unuke okupile su se juče povodom ceremonije ostavljanja otisaka šaka i stopala ispred TCL Chinese teatra u Holivudu.

Tri generacije Presley dama: 77-godišnja Priscilla, njena 54-godišnja ćerka Lisa Marie koju je dobila sa kraljem rokenrola, i tri Elvisove unuke – Riley (33) i bliznakinje Harper i Finley (13) izgledale su predivno dok su pozirale foto-reporterima u praktično istorijskom momentu ostavljanja svog traga u vremenu.

Priscilla i Lisa Marie odabrale su ovažan stil za ovako bitan događaj, u usklađenim crnim odelima i belim košuljama, dok su bliznakinje bile u potpuno različitim outfitima. Harper je bila priklonjena monohromatskoj estetici mame i bake u crnom blejzeru, a Finley je, pak, odabrala belu haljinu sa floralnim motivima. Najstarija Lisina ćerka, Riley, posebno se istakla cut out kožnom haljinom i riđom bujnom kosom.

Naime, svih pet Presley žena imale su puštene kose, najverovatnije kao simbol porodičnog jedinstva.

Na dirljivoj ceremoniji, damama su se pridružili legendarni australijski filmski reditelj Baz Luhrmann i američki glumac Austin Butler, koji je oživeo lik Elvisa u najnovijem istoimenom filmskom ostvarenju.

Pogledajte u galeriji kako se sve odigralo.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Najnovije