Harper's Bazaar Srbija

Kako se Kylie Jenner pripema za Noć veštica?

Tradicionalne zabave za Noć veštica ove godine možda neće doći u obzir zbog pandemije, ali Kylie Jenner nije izgubila duh praznika i ukrasila je celu svoju vilu. 

Zvezda i poslovna žena otkrila je da se već priprema za praznik u svojoj vili u Holmbi Hillsu, i podelila seriju fotografija na kojima se vidi dekor unutar i van njenog doma.

Kylie se odlučila za suptilne dodire u svojoj dnevnoj sobi, uključujući postavljanje narandžastih sveća na svoju policu sa knjigama, zajedno sa natpisom: “Veštica ovde živi sa svojim malim čudovištem.”

U međuvremenu, u kuhinji Kylie ima sve, od kuhinjskih krpa sa „Halloween“ temom do srebrnog posuđa, uključujući posude dizajnirane da liče na bundeve i duhove napunjene slatkišima. Na tanjiru sa staklenom kupolom ima čak i nekoliko kolačića u obliku duhova i pauka.

Ali spoljašnjost doma pretrpela je najdramatičnije promene. Ogromni prikazi narandžastih svetla prekrivaju zidove oko spoljne strane njenog luksuznog doma, dok su dve mumije u prirodnoj veličini pronašle svoje mesto sa obe strane dvostrukih vrata koja vode unutra.

U galeriji fotografija pogledajte šta je Kylie objavila na svom Instagram nalogu:  

Najnovije