Nežnost koju nismo videli od venčanja: Kate Middleton iskazala javno naklonost prema princu Williamu

Neobičan album crno-belih fotografija koje je objavila vojvotkinja od Kembridža stavio nam je do znanja kako uzdržanost para prilikom javnih pojavljivanja je ipak samo uloga..

Taman kada smo pomislili da smo videli sve na svečanoj ceremoniji povodom nagrade za EarthshotKate u haljini Alexander McQueen-a (koju je već jednom nosila na BAFTA 2011. godine) i princ William u rolci, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža iznenadili su neočekivanom objavom crno-belih fotografija iza kulisa događaja.

Fotograf kraljevske porodice, Chris Jackson (muž vojvotkinjine stilistkinje I bliske prijateljice Natashe Archer), napravio je seriju crno-belih fotografija Kate i Williama u specifičnim momentima koji su se odigravali iza scene ove prestižne ceremonije. Pored neočekivane činjenice da su slike objavljene na zvaničnom Instagram profilu vojvoda od Kembridža, na njima smo mogli videti i retke trenutke nežnosti i razmene prisnosti između royal supružnika.

Vojvotkinjina ruka oko William-ovog struka i intenzivni pogledi na jednoj fotografiji, dok na sledećoj u ležernim pozama sklanjajući zavesu, takođe, upućujući nasmejane poglede jedno drugome. Poznata je želja kraljice Engleske za javnom uzdržanošću od ikakvih znakova naklonosti i iskazivanja ljubavi među royal parovima, te utoliko ove slike iznenađuju.

Ipak, na sve ovo, nismo mogli a da se ne zapitamo, da li su inpiraciju pronašli kod Meghan Markle i princa Harry-a? Opšte je poznata ljubav vojvotkinje od Saseksa ka crno-beloj fotografiji. Neretko je postavljala ovakve slike na svom zvaničnom Instagram nalogu, uključujući objavu veridbe i njihovu prvu božićnu javnu čestitku, a poslednji put kada je na svet donela njihovo drugo dete, ćerkicu Lilibet.

U našoj galeriji pogledajte kako je sve to izgledalo u izvedbi Kate i William-a.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije