Zašto Kim Kardashian očajnički želi da postane glumica

Iako je već debitovala glumeći sebe u nekoliko ekranizovanih ostvarenja, KK je sada poželela malo drugačiji izazov.

Još od najave za novu sezonu rijalitija “The Kardashians” koji se emituje na Huluu, kada Kim zajedno sa Kanyeom govori o tome kako sebe posmatraju kao “The Incredibles”, počelo je da biva sumnjivo, kako druga ćerka Kris Jenner, želi da postane superherojina.

Estetika boraca za pravdu, još od tog trenutka počela je da bude deo njene svakodnevnice. Prvo je upisala pravni fakultet kako bi pomagala onima koji su bespravno osuđeni na smrtnu kaznu po uzoru na Dare Devila i She-Hulk, a onda se pojavila u Balenciaga kampanji sa naočarima koje podsećaju na masku i haljinom čiji šlep u mnogome podseća na superherojski plašt.

Međutim, svi ovi detalji bi prošli neopaženo da Kim nije odlučila da na svom Instagramu eksplicitno pozove Marvel da joj dodeli ulogu.

Sestre Kardashian su poznate po svojim brilijantnim Halloween kostimima, a Kim je ove godine za svoj odabrala jednu od glavnih zlikovaca Marvelove franšize X-Men, Mistique.

U filmovima o super-mutantima, Mistique su glumile Jennifer Lawrence, Rebecca Romijn, Carmen Electra i mnogi drugi, a Kardashianova  je pomislila da im parira.

Ostaje otvoreno da li će Kim dobiti ulogu mutanta plave kože koji može da zauzme lik bilo koga, ili će joj Marvel ipak ponuditi nešto drugo, zbog činjenice da X-Men filmovi još uvek nisu najvaljeni s obzirom na to da Fox još uvek drži autorska prava do 2025. A ukoliko bi se Kim žurilo da stane ispred kamera van okvira svog rijalitija, onda će morati da preuzme ulogu nekog drugog lika, kojih svakako ne manjkaju u Marvelovom univerzumu koji broji preko 10 hiljada različitih heroja i zlikovaca.

Da li će molbe Kim Kardashian biti uslišene, ostaje da vidimo, a do tada jedina stvar koju sa sigurnošću možemo da tvrdimo je ta da je neće biti u novom ostvarenju “Black Panther: Wakanda Forever”, čija je premijera zakazana za narednu nedelju.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije