Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian i Kanye West se razvode nakon 6 godina braka

Insta-diva je već angažovala advokata!

Insta-diva je već angažovala advokata!

40-godišnja Kim Kardashian i 43-godišnji Kanye West nisu više zajedno. Par je odlučio da se rastane nakon šest godina braka i rođenja četvoro dece, od kojih je dvoje za par nosila surogat majka.

Rijaliti TV zvezda već je angažovala poznatu advokaticu za razvode Lauru Wesser sa kojom aktivno pregovara o razvodu – ovo je rekao izvor iz okruženja. Pažljivi obožavaoci već dugo primećuju da Kim nedavno nije delila slike sa Kanyeom na Instagramu, a božićne praznike provela je sa porodicom Kardashian-Jenner – na fotografiji takođe nema traga ne samo Kanyeu, već i burmi.

Istovremeno upućeni kažu da i sam reper ima pitanja za svoju suprugu. Kanye je umoran od rijalitija i pojačanog fokusa na svoju porodicu. Iako će porodica Kardashian prestati sa emitovanjem ove godine, muzičar i bivši američki predsednički kandidat nije spreman da ostane blizu Kim.

„Razvod je neizbežan“, rezimirao je insajder. Mnogi pretpostavljaju da će poznati supružnici moći mirno da se raziđu, ali Kanye je poznat po svojim psihološkim problemima – a ako se njegov bipolarni poremećaj ponovo pogorša, tada otkrića o neuspešnom braku neće morati dugo da čekaju. Gospodin West je već šokirao javnost: tvitovao je da je molio Kim da abortira tokom njene prve trudnoće i da već nekoliko godina svim snagama pokušava da se razvede od supruge.

Najnovije