Harper's Bazaar Srbija

Ko je Taylor Russell, nova devojka Harryja Stylesa?

Pevač i glumica pojavili su se zajedno prvi put u javnosti, kao par.

Ako je verovati poslednjim paparaco fotografijama koje su brzinom svetlosti obišle planetu, Harry Styles i Taylor Russell definitivno su zajedno.

Par je uslikan nakon Taylorine predstave The Effect, u Nacionalnom teatru u Londonu, koju je Harry gledao sa sestrom Gemmom i njenim dečkom, pozdravljajući se u lobiju pozorišta sa prijateljima (James Corden se podrazumeva).

Harry i Taylor nakon njene predstave u Londonu 

Harry je potom fotografisan dok nosi Taylorin kofer i navodno su ušli zajedno u auto, te su, prema rečima neimenovanog izvora, otišli na afterparty. Glasine o tome da su mlada glumica i pevač u vezi pojavile su se pre nekoliko meseci – Taylor je posetila Harryjev koncert u Beču, a onda su viđeni u šetnji.

Potom, ponovo je primećena u publici na Harryjevom poslednjem koncertu na turneji (u Italiji), zajedno sa, pogađate, Jamesom Cordenom, da bi kasnije ona i Styles proveli nekoliko dana zajedno u Barseloni.

Ko je lepa glumica koja je uplovila u vezu sa Stylesom?

Rođena 1994. godine u Deep Cove distriktu u severnom Vankuveru u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, njeno odrastanje je bilo sve samo ne lako – u školi je nisu prihvatali zbog mešanog porekla (mama joj je belkinja, a tata Jamajčanin tamne puti). Otac joj se bavio glumom i bio u konstantnoj potrazi za poslom, pa se porodica, zajedno sa njim, selila oko 16 puta (Taylor ima i starijeg i mlađeg brata). 

Počela je da radi sa 13, ali je sa 18 godina odlučila da će postati glumica, nakon što je otišla na prvi čas glume. Putujući konstantno na audicije u Los Anđeles (sama je kupila auto od ušteđevine), radila je svakakve poslove kako bi preživela – u prodavnicama na delikatesu, u radnjama nakita, indijskim restoranima, buticima, skladištima. Nakon četiri godine dogodio joj se manji uspeh i zapaženije uloge u serijama Blink i Emily Owens, MD, ali je planetarno postala poznata nakon Falling Skies (prikazivala se od 2013 do 2014). 

Bones and All 

Prve ozbiljnije kritike dobila je za ulogu u drami Waves, a iste godine igrala je u psihološkom trileru Escape Room (2019). Najveće priznanje stiglo je prošle godine za ulogu u filmu Bones and All, gde je odigrala glavnu ulogu, zajedno sa Timothéejem Chalametom. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije