Koji razlog je njihovoj ljubavi došao glave?

Prvi znak da nešto ne štima u braku sa Megan Fox glumcu Brianu Austinu Green stigao je – u snu. San je izgleda prešao u javu, jer je glumica zaista viđena u Los Anđelesu u društvu repera poznatog kao Machine Gun Kelly (MKG). Njen suprug, koga i dalje najviše pamtimo po tinejdžerskom serijalu Beverly Hills 90210, praktično je priznao u jednom podkastu da je njihovoj ljubavi kraj.

Kada je prošle godine, negde oko Noći veštica, Megan otišla na snimanje novog filma, došla mu je jedne noći u san, ali hladna i daleka. Tako je počela da se ponaša i kada se vratila kući. Iskreno mu je priznala da je tokom snimanja shvatila da se oseća “više svoja” kada su razdvojeni.

Venčanje Megan Fox i Briana Austina Greena, 24.juna 2010.godine

Zato su odlučili da se privremeno razdvoje ne bi li spasli šta se spasti može. Brajan kaže da se stvari ipak nisu popravile i da su možda na pragu razvoda – posle decenije u braku i troje dece. Ipak, u svemu od vidi i dobru stranu. Prija mu što je Megan bila iskrena sa njim, a uopšte mu nije smetalo to što su ona i MKG provodili vreme na setu. Kako je rekao, ne okrivljuje ni suprugu ni repera, niti traži sažaljenje za sebe. 


Foto: Pinterest

Najnovije