Harper's Bazaar Srbija

Prisećamo se 20 legendarnih trenutaka Demi Moore u čast njenog 59. rođendana

Srećan rođendan Demi!

Glumica koja je zasigurno ispisala deo holivudske istorije jeste Demi Gene Guynes, poznata kao Demi Moor. Gradivši karijeru prvenstveno kao foto-model, uspela je da nađe svoj put do filmskog platna.

Za vreme braka sa muzičarem Freddy Moore-om, dobila je šansu da zaigra u sapunici „Opšta bolnica“, koja  je u to vreme bila najgledanija serija u dnevnom terminu. Igrala je mladu novinarku Jackie Tempelton i uloga joj je donela veliki uspeh. Već u 20. godini života dobila je prvu ulogu u pravom filmu “Za sve je kriv Rio”, a ubrzo potom i za “Vatru svetog Elma”.

Na taj način, 80-ih godina glumica ulazi u širu javnu svest, da bi se u narednoj deceniji, već etablirala kao jedna od najpoznatijih holivudskih zvezda.

Popularnosti jedne od najzgodnijih i najharizmatičnijih američkih glumica, doprineli su i brakovi sa velikim filmskim zvezdama – Bruce Willis-om, sa kojim ima tri ćerke, kao i sa Ashton Kutcher-om.

Danas legendarna Demi slavi 59. rođendan i povodom toga, u našoj galeriji podsećamo se nekih od najistaknutijih momenata u njenom životu.

Foto: Profimedia, Twitter

Priredila: T. Misovic

Najnovije