Harper's Bazaar Srbija

Album i kombinezon godine: Harry Styles najrazigraniji na dodeli Grammy nagrada

Harry's House proglašen za album godine.

Crypto.com arena u Los Anđelesu, u kojoj se sinoć održavala 65. dodela Grammy nagrada, na momenat se transformisala u Kuću Harryja Stylesa, s obzirom na to da je ovaj dvadesetdevetogodišnji umetnik osvojio prestižno priznanje za album godine, svoj treći album Harry’s House.

U toj kući sve je bilo u bojama duge, sjajno, šareno, šljašteće i sa resama – pevač je promenio 4 autfita i slobodno možemo reći uneo radost u celu ceremoniju.

Harry se prvo pojavio u otvorenom kombinezonu u bojama duge, koji je istakao sve njegove tetovaže na grudima, a koji je upario sa belim čizmama, jednostavnim frizurom i dve svedene, nežne ogrlice. Za njegov stajling pobrinuo se Harry Lambert, koji je pevača prvo obukao u kobinezon pariskog brenda Egonlab, da bi nakon toga transformisao u pravu rok zvezdu, dok je na bini u srebrnom kobinezonu sa resama izvodio čuveni hit sa trećeg albuma – As It Was.

Cela scena – sa binom koja se okreće, podsećala je na spot za pesmu, a je čak izveo i istu koreografiju iz spota. Iako se borio za šest nagrada te večeri, Harry je osvojio dve: Grammy za album godine (Harry’s House) i pop album (Harry’s House). 

– U različitim periodima života bio sam veoma, veoma inspirisan svim umetnicima koji su osvajali Grammyje u istoj kategoriji. Opet, mislim da je važno da se, u noćima kao što je ova, prisetimo da ne postoji stvar kao što je “najbolji” u muzici, rekao je Harry u svom govoru. 

Harry’s House je treći studijski album pevača. 

– Zvuči kao najveći i možda najzabavniji projekat na kojem sam radio, a u stvari je – najintimniji, rekao je pavač o albumu Harry’s House, u intervjuu za Better Homes & Gardens.

Harry je u istom intervjuu otkrio i šta za njega predstavlja dom, pojam oko kojeg je koncipirao ceo album.

– Shvatio sam da osećaj doma nije nešto što nosite iz kuće ili dobijate tamo, to je unutrašnja stvar. A to shvatite samo ako zastanete na minut.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije