Harper's Bazaar Srbija

Lady Gaga otkriva nove detalje u vezi sa filmom “Joker: Folie à Deux!”

Pevačica je partnerka Joaquina Phoenixa u novom filmu o Jokeru.

Lady Gaga je privremeno prešla sa najavljivanja svoje nove muzike na najavljivanje svog novog filma.

Na Instagramu nam je dala pogled na prvi poster za Joker: Folie a Deux, nastavak filma koji će se fokusirati na Jokera (Joaquin Phoenix) zvanog Arthur Fleck i njegovu partnerku u zločinu, Harley Quinn (Lady Gaga) . Slogan na posteru je „Svet je pozornica“.

Objava takođe uključuje vest da prvi trejler stiže 9. aprila. Pored Joaquina i Gage, jedine dve ličnosti koje su prikazane na posteru, glumačku ekipu čine Catherine Keener, Brendan Gleeson i Zazie Beetz.

Sve detalje o novom Joker-u, pročitajte u nastavku teksta.

Pevačica koja već neko vreme uspešno pliva glumačkim vodama, igra u nastavku filma Joker Todda Phillipsa, zajedno sa Joaquinom Phoenixom, koji je za svoju ulogu Džokera dobio Oskara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Zna se da Phillips već neko vreme piše scenario sa koscenaristom Jokera i da ga je konačno pokazao studiju. Sredinom juna, reditelj je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta, Joker: Folie à deux, koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dve ili više osoba, obično članova iste porodice.

Joker je poznat po svojoj vezi sa Harley Quinn, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkam azil, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnik i partner u zločinu.

Drugi deo filma Joker je navodno mjuzikl, a produciraće ga producent rimejka Zvezda je rođena, u kojem je glavnu ulogu tumači upravo Gaga.

Ostaje nam da sačekamo oktobar 2024. i vidimo kako će Gagin i Joaquinov ludi ples izgledati.

 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije