Lana Del Rey demonstrira francuski šik na Menhetenu

Zovite je Madame Del Rey.

Lana Del rey

Uz malu pomoć veoma pariskog Chanel tvida, Lana Del Rey osvežila je francuski stil senzualnom i privlačnom notom dok je šetala Njujorkom.

Pevačica je uskočila u crnu minijaturnu Chanel haljinu, dizajniranu u prepoznatljivom tvidu brenda, koja se završavala ispod njenog struka. Lanina mikro-minijatura imala je čamac izrez i crne “CC” dugmiće koje je pevačica ostavila delimično otkopčane. Ispod haljine, nosila je providnu crnu majicu i odgovarajući grudnjak koji je uparila sa elegantnim štiklama i dijamantskim minđušama. Za dodatni francuski šik, Lana je upotpunila svoj izgled sjajnim nude ružem i bujnom frizurom à la Brigitte Bardot.

lana del rey

Postoji mnogo iteracija francuskog stila kroz decenije. Ali, nedavno, ovaj izgled dobija na popularnosti među zvezdama poput Selene Gomez i Lily-Rose Depp. Sada, Lana Del Rey pristupa stilu sa svim njegovim glavnim karakteristikama – elegantnom i šik frizurom, malo Chanel tvida – ali kroz odlučno senzualan završetak.

U nešto manje ozbiljnom kontekstu, trenutno postoji “Francuska devojka iz visokog društva” meme, koji je postao popularan na X platformi, o ženi koja “nosi krojena Chanel odela, ruča u restoranima sa Michelin zvezdom, tajno glasa za Marien Le Pen.” Žena, koja je u pitanju, nosila je sličnu tvid minijaturu kao Lana Del Rey, iako su korisnici mreže brzo primetili da joj je haljina iz brenda brze mode.

Lana Del Rey

Najnoviji izgled Lane Del Rey čini se da je deo većeg pomaka unutar njenog stila. Ranije ovog meseca, započela je svoj niz francuskih trenutaka sa još jednim Chanel outfitom. Možda je “Brooklyn Baby” u srcu, ali njeni poslednji izgledi su puni određenog šarma.

Foto: Profimedia

Najnovije