Kraj ljubavi posle 16 godina: Rastao se jedan od najlepših holivudskih parova!

Lisa Bonet i Jason Momoa podelili su tužne vesti na instagramu.

Jedna od najlepših ljubavnih priča Holivuda prekinula se nakon deceniju i po. Lisa Bonet (53), zvezda serije The Cosby Show, i Jason Momoa (42), jedan od glavnih likova Game of Trones (Kal Drogo) i naslovna uloga u filmu Aquaman, objavili su tužne vesti na instagramu i objasnili zašto su raskinuli brak koji je izgledao kao da će trajati večno. 

Svi smo osetili teskobu i pritisak u ovim promenljivim vremenima… Napolju se odvija revolucija i naša porodica, bez izuizetka, to oseća i raste iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Ne mislimo da ono što se dešava u našoj porodici treba da predstavlja vest, ali odlučili smo da kažemo da se rastajemo jer želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno, okačio je Momoa poruku na kojoj se nalaze inicijali njegovog i Lisinog imena. 

Glumac je otkrio da se on i supruga dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila.

 

— Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje ona želi da bude proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni i istakli svoju “nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci“.

Par čiju ljubav nije uspela da poljulla ni velika razlika u godinama – Lisa je starija od Jasona 11 godina, ima dvoje dece, Lolu, koju su dobili 2007, i sina Nakoa-Wolfa, 2008. Iako su počeli da se zabavljaju 2005. godine, venčali su se tek 2017. Pre braka sa jednim od najzgodnijih glumaca na svetu, Lisa je bila udata za Lennyja Kravitza sa kojim ima ćerku Zoe Kravitz.

Pogledajte u galeriji neke od najslađih momenata iz zajedničkog života Lisa i Jasona. 

 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije