Prijatelji nakon svega: Zašto je Madonna raskinula sa dečkom?

Sa plesačem je provela više od tri godine u vezi, duže nego sa mnogim muškarcima.

Ako je verovati pisanju svetske štampe, kraljica popa, šezdesetrogodišnja Madonna, raskinula je trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim dečkom, Ahlamalikom Williamsom.

Pevačica i plesač upoznali su se tokom njene turneje Rebel Heart, 2015, a smuvali tek 2019. godine. Zvezda se nije oglašavala povodom raskida, ali da se nešto dešava u njihovoj vezi postalo je jasno još u januaru ove godine – Madonna je dotad redovno kačila njihove zajedničke slike, a onda je prestala. Takođe, par u skorije vreme nije viđan ni u javnosti zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Bliski Madonnini prijateji otkrili su da je vest o razlazu tačna, a da se par rastao prijateljski, svestan da u ovom trenutku ima različite prioritete.

– Mesecima su bili zajedno i na turneji i za vrijeme lockdowna, ali sada se on iselio iz Madonnine kuće. Kako oboje rade na drugim projektima, bilo im je teško održavati romansu, istakao je jedan poznanik, a Madonnin službeni tim još uvek nije komentarisao razlaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna se nakon prekida bacila u bogat društveni život, a i poslovno ima vrlo nakrcan raspored – radi na nadolazećem biografskom filmu, novoj muzici i brine o projektima svoje dece.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije