Michelle Obama podelila neobjavljenu fotografiju sa svog venčanja

Michelle i Barack Obama su se venčali 1992. godine u Čikagu. Skoro tri decenije kasnije, bivša Prva dama podelila je fotografiju sa ovog događaja.

Na fotografiji koja je prvi put objavljena vidimo kako Michelle nosi belu venčanicu i veo, dok je njen suprug u smokingu sa belom leptir mašnom. Očigledno je da je fotografija snimljena na svadbi, jer oboje poziraju sa tragovima od torte na nosu.

U opisu koji prati fotografiju, Michelle Obama se osvrnula na nedavnu epizodu svog podcasta Michelle Obama Podcast, gde su ona i njen gost, Conan O’Brien, razgovarali o svojim venčanjima.

“Prošle nedelje na #MichelleObamaPodcast, Conan i ja smo se setili naših venčanja. Ova veza može biti jedan od najvažnijih delova našeg identiteta – da nam svakodnevno donosi radost, značenje i podršku. Ali jedno je sigurno: Potrebno je puno rada i iskrenosti prema sebi i partneru. Ovo sam naučila. Volela bih da čujem nekoliko stvari koje ste naučili o svom braku i sebi u komentarima.”

U ovom podcastu Michelle Obama je otvoreno govorila o svojoj vezi sa bivšim američkim predsednikom, rekavši, između ostalog, da je bilo trenutaka kada je želela da ga izbaci kroz prozor. “Kažem ovo, jer morate znati da će emocije biti jake. Ali to ne znači da morate odustati”, rekla je Michelle.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) onSep 6, 2020 at 10:00am PDT

Najnovije