Natalie Portman i Paul Mescal na pauzi za cigaretu je kulturni reset koji nam je bio potreban

Ako Paul Mescalova zvezdana privlačnost već nije bila meteorološka, upravo je viđen na opuštenoj cigareti sa Natalie Portman.

Natalie Portman i Paul Mescal

Dvoje glumaca su viđeni kako se smeju i razgovaraju ispred bara u Londonu i internet je instant poludeo. Možda zato što su se usudili da nose uparene bele majice, ili zato što su strani mediji ne baš suptilno nagoveštavali da bi ovaj dvojac mogao biti u vezi. Naravno, možda je i samo to što se dva neverovatno talentovana, lepa glumca sa suprotnih strana okeana pojavljuju kao prijatelji.

U svakom slučaju, to je dalo ljudima o čemu da pričaju. Paul Mescal, 28-godišnji frajer iz Mejnuta u Irskoj, koji se proslavio kao Connell Waldron u seriji Normal people tokom karantina i od tada postao jedan od najtraženijih glumaca na svetu, i Natalie Portman, 42-godišnja Oskarovka i stub Holivudske kinematografije, jednostavno… druže se? To je dovoljno divlja koncepcija da opravda bar sat vremena gubljenja vremena i gledanja slika.

Natalie Portman i Paul Mescal

Za one koji već nisu bili svesni, ovo nije prvi put da su se Paul i Natalie sreli. U decembru prošle godine, pojavili su se u seriji intervjua Actors on Actors magazina Variety, gde su diskutovali o Natalinoj ulozi u filmu May December i Paulovoj ulozi u filmu All of Us Strangers.

Nažalost, nema pravog smisla da se izgubimo u beskrajnim teorijama o tome zašto su “opušteno pušili” u prisustvu jedno drugog. Ponekad nam jednostavno trebaju fotografije poput ovih da pokrenu kulturni reset i drže nas na oprezu.

Natalie Portman i Paul Mescal

Foto: Profimedia

Najnovije