Nekad slatki klinci – danas prezgodni pevači

Možda smo ih nekad okarakterisali kao "klince", ali danas ne možemo da poreknemo u kakve muškarce su stasali.

Mnoge poznate ličnosti svoje karijere započeli su u ranoj mladosti. Neki nisu uspeli da se izbore sa teretom slave koja ih je zadesila u nezrelom dobu, ali onima koji su ostali dosledni sebi – svedočili smo razvojnom putu kako samog uspeha, tako i njihovog sazrevanja iz mladih osoba u prave, odrasle ljude.

Većina nas rasla je zajedno uz pevačke zvezde, od kojih su mnogi započeli karijeru na Disney kanalima i takmičarskim emisijama, te smo ih – kao i same sebe, smatrali klincima. No, ako se osvrnemo videćemo da ti dečaci od 12, 13, 16 godina, danas imaju oko 30 i da su zapravo – pravi muškarci.

Justin Timberlake započeo je svoju pevačku karijeru još u The All New Mickey Mouse Club emisiji, sa svega 12 godina, da bi kasnije 1995. postao glavn vokal NSYNC boy benda. Slična priča pratila je i Harry Styles-a koji se sa 16 godina prijavio za X Factor, gde nije pobedio ali je upoznao ostale momke sa kojima je oformio grupu One direction, te postigao ogroman uspeh.

Sada, svi ti dečači iz boys-bendova ostvareni su muškarci i solo izvođači fantastičnog uspeha. O kome se radi? Posetite našu galeriju.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije