Harper's Bazaar Srbija

Kako su neočekivano ogromni bicepsi Nicole Kidman srušili internet

Savršeno (možda i previše) izvajano telo glumice izazvalo je polemike...

Da li se na putu do savršenstva može preterati? Ako pitate Nicole Kidman apsolutno ne.

Izgledajući decenijama mlađe od svojih 55, glumica je pozirala za magazin Perfect, koji je oslovio Nicole “savršenom ikonom”. U kratkoj majici bez rukava zauzela je pobedničku pozu sa podignutim rukama gde je ponosno istakla svoje prilično nabildovane bicepse, dok joj je Diesel ultra mini suknja dodatno akcentovala mišićave noge.

Za dodatnu fanky estetiku editorijala, glumica je zamenila svoje plave lokne narandžastim dugim pramenovima neravnomerno ošišanim, dok joj je lice uokvirio tupi bob.

Avangardne fotografije Zhong Lin, imale su za cilj da slave jednu od najvećih zvezda pop kulture. Međutim, društvene mreže su se usijale nakon objave editorijala, pretvarajući ga u kontraverzu prenaglašenog tela glumice. S druge strane bilo je i onih koji su tvrdili da je po sredi maestralno odrđen fotoshop, a bilo je i neizostavnih komentara o lošoj frizuri Nicole.

Ipak, koleginice, Naomi Watts, Kerry Washington, Jennifer Aniston, Zendaya i Rita Wilson podržale su Nicole-in rad i izgled hvalospevima i lajkovima podrške.

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije