Harper's Bazaar Srbija

Princ William otkrio koji hit iz 80-ih je princeza Diana pevala na sav glas

“Dok nas je vozila, moja majka je pevala tu pesmu na sav glas”.

William odlučio je da otkrije neke lične trenutke iz prošlosti koje je delio sa svojom majkom i mlađim bratom, a koji su ostavili veliki trag u njegovom životu. Povod za iznošenje sentimentalnih priča je serija Apple Fitness+ i epizoda “Time to walk” gde promoviše mentalno i fizičko blagostanje kroz šetnju po Sandringham-u, imanju svoje bake, kraljice Elizabeth-e.

Tom prilikom pomenuo je tri omiljene pesme i objasnio zašto su mu važne. Prva pesma tiče se njegove majke Diane, koju je imala naviku da pušta u kolima tokom vožnje.

“Kada smo bili mlađi, Harry i ja išli smo u internat. Naša majka dok nas je vozila, kako bi otklonila svaki vid nervoze zbog odlaska u školu puštala nam je razne pesme. Međutim jedna koja mi se prilično urezala u pamćenje, i u kojoj potajno uživam i dan danas je od Tine Turner “The Best”. Sedeći na zadnjem sedištu auta, pevajući zajedno tu pesmu, činilo je atmosferu i taj momenat porodičnim. A moja mama, ona bi vozila i pevala na sav glas, takođe”, izjavio je princ.

“Sada kada je slušam, vraća me u to vreme vožnje autom. Budi puno uspomena na moju majku.”

William sada kreira specijalne trenutke sa svojom decom, princem George-om, princezom Charlotte, princem Louis-om.

“Uglavnom dolazi do velike jutarnje rasprave između Charlotte I George-a čija pesma će biti puštena, te ja obično glumim sudiju i pravimo sporazum da jednog dana Charlotte pravi izbor, a drugog George.” Vojvoda kaže da je Shakirina pesma “Waka,waka” trenutno omiljena njegovoj deci.

Treća pesma po izboru princa je od AC/DC “Thunderstruck”. „Moram reći da kada sam je prvi put pustio, a do sada sam je preslušao milion puta, pomislio sam: ‘Pa, ovo je prilično teško za ponedeljak ujutru.’ Ali sada, kada je slušam, ne postoji ništa bolje za razbuđivanje ponedeljkom ujutru“, otkrio je.

Foto: Profimedia, Embed Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije