Paul Mescal ukrao pažnju na Gucci reviji sjajnim outfitom

Glumac stavlja lični pečat na ovaj tip pantalona.

Mescal

Paul Mescal, poznat po nošenju kratkih pantalona oko New Yorka i Londona, doneo je svoj prepoznatljivi izgled koji otkriva butine na Nedelju muške mode u Milanu. Sve vreme dokazujući da i muškarci mogu eksperimentisati sa trendom izloženog donjeg veša.

Mescal se pojavio u prvom redu na Gucci reviji muške kolekcije za proleće 2025. Sabata De Sarna u ponedeljak. Glumac je započeo svoj outfit delimično raskopčanom plavom košuljom. Ali glavna atrakcija Mescalovog izgleda bio je njegov mini prugasti šorts, koji je lako mogao da bude zamenjen za klasične bokserice. Šorts se završavao oko sredine butina I neizbežno je podsećao na legendarni izgled Toma Cruisea iz filma Risky Business. Glumac je upotpunio svoj izgled sunčanim naočarima, crnim penny mokasinama i belim čarapama podignutim do listova.

Mescal

Donji veš kao spoljašnja odeća osvojio je slavne ličnosti u poslednjih nekoliko meseci. I dok je ovaj izgled obično rezervisan za žene – često na crvenom tepihu, muške zvezde su takođe eksperimentisale sa ovim trendom – kao Troye Sivan koji je bljesnuo svojim Prada boksericama na Filmskom festivalu u Kanu. Za nekog poput Mescala, čije se omiljene kratke pantalone već graniče sa bokserima, ovaj izgled je prirodan izbor.

Prikladno, za Mescalovu debi kampanju za Gucci u novembru, nosio je sličan par plavih bokserica kao one koje je danas pokazao. Možda neće proći mnogo vremena dok Mescal ne bude primećen kako nosi neke Gucci donje gaćice tokom svojih čuvenih Sweetgreen izlazaka.

Foto: Profimedia

Najnovije