Petogodišnjak snimio slavnu majku za naslovnicu modnog magazina

Koliko godina treba profesionalnom modnom fotografu da snimi neku zvezdu za naslovnicu prestižnog magazina? Izgleda, svega pet. Toliko je rođendana proslavio sinčić Alicie Keys kada se dohvatio kamere i  snimio svoju majku. Ta fotografija odabrana je za julsku naslovnu stranu američkog magazina InStyle. Na njoj slavna pevačica pokazuje sav svoj chic stil, i, naravno, ne nosi šminku. Stariji sin, 9-godišnji Egypt, kao i suprug, Swizz Beatz, takođe su učestvovali u foto-sesiji, pa će se i njihova dela naći u magazinu, navodi Today. Ideja je nastala u karantinskim danima, kada su mnoge porodice tražile kreativne načine da zabave svoje potomke. U intervjuu, za koji InStyule napominje da je nastao pre pogibije Afroamerikanca Georgea Floyda, pop diva je otvorila dušu o tome koliko je važno da budemo ljubazni jedni prema drugima, i da zadržimo nadu u teškim danima.   

– Znate, nama dobro ide kada osuđujemo jedni druge i ocenjujemo ljude čak i kada ih uopšte ne poznajemo. Za mene, najvažnija stvar koju možemo odmah učiniti jeste da se zaustavimo na trenutak, da pogledamo drugog i cenimo jedni druge takve kakvi jesmo. Zaista verujem da smo mi upravo to – mi smo ono što očekujemo da budemo. Način na koji odgajamo svoju decu, način na koji biramo da budemo jedni sa drugima, način na koji se odnosimo prema svetu – to je način na koji ćemo menjati stvari – nada se pevačica, čiji je novi projekat odložila pandemija.

Alicia je jedna od malo slavnih žena u čijem se kozmetičkom ormariću nalaze samo proizvodi za negu kože i lica. Voli samo hidratantne serume, a od podloga samo lagane, koje daju blagi sjaj i zdrav izgled. Stil joj je takođe prepoznatljiv: jednostavna zalizana frizura i zlatne alke na ušima uz koje nosi basic majce ili karnere u jarkim bojama, ili klasične košulje i udobne pantalone.

Samopouzdanje i mudrost koju su joj dale godine ne daju joj da ikada poželi da se vrati u ranu mladost.

– Kunem se, ne bih ponovo imala dvadeset godina ni kada bi mi platili. To mi je, doslovno, bilo najgore doba u životu. Očajnički sam želela da se svuda uklopim, pa sam postala tako slepa i zavisna od svačijeg mišljenja, tako sam se osećala neprijatno i nečisto – priznala je Alicia Keys. U intervjuu je otkrila da je tokom karantina uživala boraveći na selu, i vreme provodila u trenerci, praveći kolače.

 

Autor: Milica Đorđević

Foto: Profimedia

Najnovije