Harper's Bazaar Srbija

Pomirenje na pomolu? Bradley Cooper i Irina Shayk fotografisani u prisnoj šetnji

Nekadašnji par neočekivano se pojavio zajedno i to u veoma bliskom kontaktu.

Bradley Cooper i Irina Shayk izazvali su glasine o pomirenju nakon što su u nedelju uslikani u veoma prisnoj šetnji kroz Vest Vilidž na Menhetnu.

Bivši partneri, koji skupa imaju četvorogodišnju ćerku po imenu Lea, šetali su ruku pod ruku, vidno raspoloženi i nasmejani – nivo prisnosti kakav nismo videli od završetka njihove romanse.

Iako je par pre dve godine stavio tačku na svoju ljubavnu vezu, glumac je izgledao vrlo zadovoljno i srećno u društvu svoje bivše devojke.

Irina je odenula strogu belu košulju, šire crne pantalone i trendi patike, a izgled zaokružila dugačkim crnim kaputom i kožnom Bottega torbom sa lancem, dok se glumac opredelio za još opušteniju varijantu u vidu farmerica i crnog duksa, preko kojih je nosio klasični tamnoplavi kaput.

Po pitanju starateljstva nad njihovom ćerkom, Shayk je ranije izjavila: „Nikada nisam razumela pojam zajedničkog roditeljstva. Kada sam sa svojom ćerkom, ja sam 100 posto majka, a kada je ona sa svojim tatom, on je 100 posto njen tata. Zajedničko roditeljstvo je roditeljstvo“.

U galeriji pogledajte fotografije iz Njujorka Irine Shayk i Bradley Coopera zbog kojih se svi pitaju da li je ovaj par odlučio da obnovi svoju vezu.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije