Harper's Bazaar Srbija

Pop zvezda poslala moćnu poruku čitavom svetu

I Britney Spears oglasila se na društvenim mrežama povodom aktuelnih događaja koji potresaju Sjedinjene Američke države.  Na taj način tridesetosmogodišnja pop zvezda svrstala se u ogromnu kolonu najistaknutijih javnih ličnosti koje su na društvenim mrežama poslale poruku obeleženu hashtagom #BlackLivesMetter.

“Čovečanstvu je sada ljubav preko potrebna! Moje srce kuca za sve moje prijatelje, pripadnike afro-američke zajednice. U ovom trenutku svi se moramo angažovati – slušati, učiti, koristiti naše glasove i naš uticaj za dobro celog sveta!” – napisala je Britney.

Kao učesnica protesta, Biritney je pozvala svoje kolege i pratioce da učline nešto konkretno: “Sada je trenutak da ostavimo naše telefone, i laptopove po strani i fokusiramo se na to kako da svet učinimo boljim mestom.”

U nastavku svog posta sugerisala je pratiocima na Instagramu da pošelju poruku kojom se donira finansijska pomoć organizatorima protesta. Post je zaključila hashtagom koji više nego jasno  ističe njene trenutne prioritete  – #TheShowMustBePaused.

 

M.N

Foto: Profimedia

Najnovije