6 najboljih spojeva među holivudskim parovima u 2021. godini

Bila je ovo duga godina, još jedna koju je obeležio kovid, ali ovim poznatim ličnostima biće asocijacija za ljubav.

Veoma iscrpljujuća godina je za nama. Još jedna u nizu u borbi protiv pandemije sa kojom se suočava čitav svet, još jedna u nizu koja nas je naterala da se socijalno distanciramo. Taman kada pomislimo da se stvari polako vraćaju u normalu, novi oblici pretnje ove pošasti isplivaju na površinu.

Bez obzira koliko stvari izgledale zbunjujuće i stresno, jedna stvar je konstantnakomuna poznatih ličnosti i njihove sklonosti da se udružuju i uparuju. I dok će mnogima i 2021. godina biti asocijacija za kovid, narednim poznatim ličnostima ovo će biti godina kada su (možda konačno) pronašli ljubav svog života.

Adele se među prvima može pohvaliti da je ovo bila apsolutno njena godina. Pored objavljivanja novog albuma, ona je uplovila u vezu sa sportskim agentom Rich Paul-om i prete da zauzmu tron najpopularnijeg slavnog para. Odmah u stopu prate ih ponovo ujedinjeni Jennifer Lopez i Ben Affleck (ovog puta se nadamo “…srećno do kraja života”), a tu je i pomalo pretenciozan par Megan Fox i Machine Gun Kelly.

Ko se još nalazi u ovom srećnom društvu, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije