Harper's Bazaar Srbija

Prisećamo se devedesetih i najboljih supermodela tih godina

Da li i vi tokom perioda samoizolacije prelistavate svoju galeriju na mobilnom telefonu ili gledate stare albume za slike? Ne sumnjamo da se nostalgično prisećate lepših vremena, na kraju krajeva, to je jedino što preostaje u ovim tmurnim danima.

Baš poput vas, i mi smo odlučili da pogledamo stare memoare, i da se podsetimo kako su nekada izgledale neke od najpopularnijih manekenki. Svakako da je njihova lepota i besprekorna figura vredna pomena, ali njihov odevni stil nije ništa manje bio reprezentativan.

Obožavali smo stajlinge Cindy Crawford i način na koji je nosila farmerke, a ništa nas manje nisu ostavljali ravnodušnim ni aksesoari Naomi Campbell, posebno ne njene šik čizme i naočare.

Neki od trendova devedesetih su još uvek popularni, poput karirane jakne, koju je često volela da nosi  Elle Macpherson ili haljine koju je za svoj 21. rođendan nosila Kendall Jenner, a koja deli brojne sličnosti sa onom koju je devedestih obožavala Kate Moss.

Prelistajte galeriju, i pogledajte koji supermodeli su tada bili na vrhuncu svoje modne karijere. Takođe, neminovno je da ćete shvatiti da je apsolutno svaki stajling devedesetih, sada, ponovo u trendu.

Najnovije