Rihanna nastupa na poluvremenu Superboula 2023

Pevačica je na originalan način saopštila lepe vesti.

Rihanna je glavna zvezda poluvremena finala Superboula u februaru 2023, objavio je Apple Music, ali i sama pevačica, vrlo originalnom objavom na instagramu – postavila je fotografiju sa loptom za američki fudbal, koju drži u svojoj, zbog karakterističnih tetovaža, vrlo prepoznatljivoj ruci.

Rihanna, koja je 2019. odbila da nastupa na Superboulu u znak solidarnosti sa NFL zvezdom Colinom Kaepernickom, koji je protestovao zbog policijske brutalnosti nad crncima u Americi tako što je klečao za vreme intoniranja himne. Rihannu je tada zamenila grupa Maroon 5.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je generacijski talenat, žena koja je skromno počela i sada prevazišla sva očekivanja, rekao je o pevačici Jay Z, čija je kompanija izvršni producent koncerata u poluvremenu Superboula. “Žena sa malog ostrva Barbados koja je postala jedna od najvećih umetnica svih vremena”, kazao je reper. 

Finale Superboula igra se na stadionu u Glendejlu, Arizoni 12. februara 2023. godine. Glavni sponzor je Apple Music, posle višegodišnjeg sponzorstva kompanije Pepsi.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije