Selena Gomez postala je prva žena koja je dostigla 400 miliona pratilaca na Instagramu

Šta Hailey Bieber ima da kaže na to?

Manje od mesec dana nakon što je svrgla Kylie Jenner sa pozicije najpraćenije žene na Instagramu, Selena Gomez upravo je dostigla još jednu prekretnicu na društvenim mrežama.

30-godišnja pop zvezda postala je prva žena sa 400 miliona pratilaca u popularnoj aplikaciji za deljenje fotografija. Selena je proslavila ovo dostignuće karuselom fotografija na kojima pozira sa fanovima, uz natpis „Volela bih da mogu da zagrlim svih vas 400 miliona“.

Samo dan kasnije, mlada zvezda već broji 401 milion pratilaca. U međuvremenu, Kylie ostaje tik iza nje sa 382 miliona, dok fudbaler Cristiano Ronaldo drži svoje prvo mesto sa 563 miliona pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Iako je Selena Gomez očigledno zahvalna svojim obožavaocima koji je podržavaju, ona je otvoreno govorila o lošoj strani društvenh mreža i okrutnim komentarima o njenom telu koji su uticali na njeno mentalno zdravlje.

„Moja težina bi stalno varirala jer bih uzimala određene lekove. I očigledno, ljudi su iskoristili to”, izjavila je u svom dokumentarcu. „Kao da su jedva čekali da pronađu stvar koja će me srušiti. Posramljivali su me zbog kilaže. Ali ja bih se pojavila na internetu, postavljajući svoju sliku sa porukom da mi nije važno i da me ne dotiče to što govore o meni, dok bih u pozadini plakala jer niko ne zaslužuje da mu se govore takve stvari.”

Sredinom februara, u jednom od intervjua priznala je da njenim Instagramom i dalje upravlja njen asistent i da je TikTok jedina aplikacija koju je imala na svom telefonu.

Uprkos njenom povlačenju sa mreža, Selena je rekla da voli da se poveže sa fanovima preko ovih aplikacija i da čuje njihove price. Svih 401 milion pratilaca!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije